Våra häftiga kroppar – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Våra häftiga kroppar

Tack för era amningsråd, har ammat hela natten känns det som, puh, men det känns som mjölken kom igång av allt snuttande. 🙂

Jag är så tacksam över att jag blev gravid och över att få bära mitt barn i 9 månader – livets största gåva, som jag verkligen inte tar för givet! Har i tidigare inlägg skrivit lite om träning och hälsa. Måste också passa på att hylla våra fantastiska kroppar. Att först bära ett barn i 9 månader, föda ut det (Aaaajjj!) och sedan vara en 24/7 restaurang (vare sig man ammar eller inte krävs det ständigt att vi finns där passar upp och ger dem små mat) är enormt häftigt!! Vad grymma vi kvinnor är, ibland är jag övertygad om att vi har superkrafter som klarar av allt! ❤ Den sömnbrist vi går igenom under spädbarnstiden är rena tortyren, men likväl fungerar vi (i princip) varje dag och finns alltid där för våra små under den första tiden av deras liv.

Jag blev inte så stor under graviditeten (gick upp 12-13 kg ungefär), men kroppen förändrades och jag kände inte igen övriga kroppen (bortsett från bebimagen som självklart förändras haha). Nu 4,5 månad senare är min kropp helt återställd. Hur är det äns möjligt?! Jag upphör aldrig att förundras över människokroppen. 

Jag har helammat Chloé i 4,5 månad nu och hon äter ordagrant upp mig, jag har aldrig vägt så här lite (i vuxen ålder såklart), trots att jag äter i princip hela tiden och i ärlighetens namn inte tränar något (ska komma igång med den dock). När jag slutar amma hoppas jag gå upp några hälsosamma kilon, men inte av skräpmat utan av träning och hälsosam mat, då mår både kropp och själ bra.

Bebisgos, mycket kärlek, hälsosam mat, träning, rutiner, resor, familj och kompishäng får stå i centrum för mig 2017. Ser fram emot det här året! ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.