Amningskläder – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Amningskläder

Hej Hej,

Jag fick en fråga angående amningskläder, om jag har några tips, så här kommer mina favoriter. 

För er som vill ta er ur leggingsträsket (inget fel med leggings om man vill ha det såklart), köp ett par snygga svarta byxor i er nuvarande storlek från en billigare kedja. Jag köpte ett par byxor från Zara som jag levde i och kände mig så fin i, nu får det plats två Amanda i dem men det var så härligt under första tiden att gå från mammabyxorna och leggings. Jag har under hela amningen levt i snygga blusar, kanon vid amning på språng. Nu när det är lite kallare brukar jag jag ha en lösare tjocktröja eller kofta över blusen. Dessutom är det skönt med något som inte sitter åt på magen när man är nyförlöst. När det gäller amnings-bh har jag enbart använt den här från H&M, väldigt skön. 

Kram Kram

I  byxorna från Zara  🙂

Sköna blusar är verkligen toppen vid amning, jag föredrar det framför skjortor som inte är lika bekvämt enligt mig.

blus H&Mblus H&M, blus Zarablus & Other Storiesblus & Other Storieskofta H&Mkashmirtröja H&Mbyxor med resår Zarabyxor H&M.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.