Chloé 6 månader! – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Chloé 6 månader!

Wow vad tiden går fort. Hur kan vår lilla bebis redan vara 6 månader, viktigt att njuta av varenda stund! Startade bloggen när Chloé var tre månader, så glad att jag vågade, är så tacksam över alla tips och funderingar jag fått av er under den här tiden! 

För tillfället är Chloé på väg ur utvecklingsfas 5. Jag tycker den har varit lugnare än föregående. Hon är verkligen all over the place nu så måste vaktas hela tiden! Fortfarande en väldigt nyfiken liten dam. Senaste veckan har varit lite tuff, hon har sovit sämre och gråtit mer, beror säkert på pågående fas. Hon har helst sovit bredvid mig som när hon var en liten bebiii, gosigt men inte hållbart. Sömnen är så upp och ner, jag drömmer om att sova en hel natt men har lagt ner hela hetsen runt bebisar och sömn! 

Hon är mestadels såå glad och busig! Alla aktiviteter vi hittills testat har lillan verkligen gillat. 🙂 Hon behöver mycket stimulans och underhållning, att leka själv är ingen hit. Den här åldern får hon gärna stanna i, hon är med och kan lättare underhållas, nyfiken och kan inte gå än 😀

Jag ammar fortfarande ganska mycket men det känns skönt att hon diggar gröt. Ska bli spännande att se vad hon tycker om riktig mat, kan tänka mig att lillan kommer vara lite skeptisk. 😛 

Älskade hjärtat som förgyller vårt liv! Hon är finast i världen och jag är så stolt, att jag får vara hennes mamma. ❤❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.