Vårkappor – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Vårkappor

Trots min blygsamma längd älskar jag hellånga kappor, passar till allt enligt mig. Jag matchar gärna med en tajt klänning eller skinnbyxor. När jag var gravid körde jag mycket tajt klänning med en tunn kappa. Har spanat runt och samlat ihop ett gäng snygga kappor till er 🙂

NA-KD,  Dr DenimH&M (finns i beige också)RodebjerNA-KDCheap Monday

Jag gillar att variera mig, och en snygg kortare trench känns som ett måste i vårgarderoben. Min ovan är fån & Other Stories (liknande nedan). 

Jack WillsOnlyVero ModaZara& Other StoriesOasis


Inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.