Full fart – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Full fart

Idag har det gått i ett, kul tycker lillan och jag. Efter en ganska tuff natt tog vi oss upp, vid åtta mötte vi MickiLisa och lilla Louie såklart, traskade till Snickarbacken 7 där Edita och Petra bjudit in till frukost tillsammans med Planti. Så skönt att Chloé hade en massa famnar att hänga i så mamman fick äta lite frulle, måste säga att Plantis havregurt med vaniljsmak var väldigt god, kommer jag definitivt köpa hem. Efter några timmars chitchattande gick vi hem en stund.

Vid tolv var det dags för Buskul, vi fick med oss Lisa och Louie också, mycket skoj! Chloé ÄLSKAR Buskul!! Hon skrattade högt, dansade och var såå fokuserad. Perfekt för en galen liten tjej, haha. Louie och Chloé var två riktiga gullpluttar, satt och höll varandra i handen och låg och busade. ❤

Nu är vi hemma hos mamma och hänger. Min mormor och hennes syster är i Stockholm på besök, ikväll ska vi på Mamma Mia the party, blir skoj 🙂

Kram Kram 

Fina Maggan

Hej galning! 

Dör sötdöden! ❤ Underbara bebisar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.