Update från oss – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Update från oss

Dessa dagar har gått ut på att överleva! Att vara sjuk med hyperaktiv bebis, nja ingen höjdare! Verkligen försökt ge henne all min kraft och lekt en massa, men direkt mannen kommit hem har jag legat i soffan som en blöt fläck och tyckt rätt synd om mig själv. Känns som jag varit sjuk enda sen vi kom hem från Miami, tråkigt och väldigt ovanligt för mig. I och med magsjukan (eller vad det nu var) har min bröstmjölk sinat, och jag tog “tillfället” i akt och håller nu på att avsluta amningen. Det är så blandade känslor just nu, Chloé är inte så gosig av sig, vill mest leka och härja. Då har amningen liksom varit min chans till mys de senaste månaderna, men å andra sidan vill jag ha friheten tillbaka. Sist jag ammade var inatt vid fyra-tiden. Därefter har det gått ganska bra, hon vaknade vid halv sex imorse, jag tänkte låta henne amma men det fanns ingen mjölk och efter ett utbrott och lite lek deckade vi båda två och sov i 2 timmar. I helgen är det dags för det tuffaste av allt – sluta nattamma…Vi är fullt medvetna om att det kommer bli tufft men ska försöka stå på oss, jag tror lillan i längden kommer må bättre av att inte vakna så ofta, och jag kommer definitivt må bättre, pigg mamma är glad mamma. 

Idag tog jag mig ut i människobyn en stund för att göra naglarna. Chloé hängde med Danni och Micki, det gick bra men de förstod att hon tar kål på mig ibland, haha, lilla älskade galning. Nu kryper hon nästan, hon har lyckats ta en hel del krypsteg men tekniken är inte riktigt där ännu, tippar på att hon kan krypa nästa vecka. Då blir det liv i luckan här hemma, haha! Älskade bebis, hon är så målmedveten. ❤

Chloé har inte fastnat för välling ännu, så nu kör vi gröt i flaska innan läggning, det slurkar hon i sig, även mat går ner nu, duktig tjej. 🙂 Läggningen går alltid väldigt bra, vi behöver inte göra något mer än att lägga ner henne i sängen och pussa henne godnatt.

För er som vill följa med i vår vardag, kika gärna in på instagram <3, amandahamberg1 heter jag där 🙂 

Och i denna sjukstuga känner jag att inspirationen tryter så tar tacksamt emot tips på bloggämnen <3!

Kram Kram

Lillan hos Micki! 

Hej badbebis! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.