BVC och dala i kurvan – Amanda Panahi

Amanda Panahi

BVC och dala i kurvan

Idag för första gången sedan Chloé föddes följde hon inte riktigt sin kurva, hon har stannat upp lite i vikt och längd. Det beror troligen på några olika faktorer. Hennes energinivå är absolut bidragande, dessutom tycker vi att hennes aptit varit lite sisådär nu när hon varit sjuk. Fick tips om att ha i lite rapsolja i all mat för att ge henne liten extra fett. Hoppas på att hennes aptit blir bättre och jag ska fortsätta prova recept och se om vi hittar något hon gillar, börjar bli galen på all röd burkmat som förstör hennes fina kläder med fläckar som inte går bort. :/ Tack för alla era tips på barnmat, väldigt uppskattat. Vi ska i alla fall följa upp det om en dryg månad, hoppas på att hon är tillbaka då. Äntligen dricker hon välling nu, ni som följer mig vet att jag gjort en variant som jag kallar “grötvälling”, alltså grötpulver utspätt i nappflaska, det har varit en bra inkörsport till vällingen som hon nu verkar älska. Toppen! Har ni småttingar som inte verkar gilla vällingen i början kan jag absolut tipsa er om att prova ge nappflaskan med en smak de känner igen och sedan lura in vällingen.

När sköterskan frågade om hon sitter ordentligt.. joo vars och kryper, ställer sig upp och går mellan möbler. Sakta i backarna lilla bebis tyckte hon.. haha. Älsklingen hon är så rolig, numera ska hon ENBART stå och dra ner saker från bordet såklart. Hon släpper gärna händerna så man måste sitta bakom hela tiden, försöker jag leka lite sittande tröttnar hon på mig efter en sekund och hittar någonstans att ställa sig, ja ibland får mammas knä duga som möbel. På onsdag blir hon 8 månader, då kommer i vanlig ordning ett inlägg om Chloé “just nu”. Micki och jag får turas om att blogga och passa galning hihi 🙂 Är som sagt inte helt enkelt att hitta tiden på dagarna nu när hon inte kan sitta själv, men jag hoppas det är okej med kvällsinlägg, ska verkligen försöka få in lite flera inlägg under dagarna, dock får ju inte bloggen ta för mycket av min bebistid <3 

Nää nu måste jag packa! 

Kram kram 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.