Chloé 9 månader – lite rutiner – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Chloé 9 månader – lite rutiner

Hej Hej,

Måndagen i Stockholm bjuder på solsken, vi har varit i parken och lillan har sovit gott i vagnen vilket resulterade i lite parkbänkshäng för den här mamman. Som jag skrivit tidigare har vi inte så strikta rutiner men vi är inte helt “laglösa” här hemma, haha. Det svåraste tycker jag är hennes sömn på dagen, eftersom nätterna är olika blir ju sömnen på dagen inte vid exakt samma tidpunkt. Men här är lite ungefär hur en dag ser ut för oss. Mellan hennes mål brukar vi leka hemma eller gå till parken, är det okej väder tar vi oss alltid up för då sover hon som bäst. De senaste dagarna har hon sovit 2 naps per dag och det ska vi försöka hålla fast vid. 

Operation gå är fortfarande i full gång 🙂 Hon vill helst bara “gå” omkring hela dagarna, krypa är ganska tråkigt nu men nödvändigt för att ta sig till alla platser man inte får vara på.. En riktig liten busunge är hon. Chloé har som sagt varit rätt tidig med allt och jag hoppas verkligen att hon kan vänta lite med att gå, tror inte hon är mentalt redo, huvudet måste liksom följa med benen annars kanske det inte blir så bra, men vi får se :). Hon är i alla fall nöjd och glad när hon lär sig nya saker. ❤️

07.00 – vaknar (inte 05 längre, jippi!!)

07.45 -får  en flaska välling 200 ml, vi ligger gärna och drar oss en stund i sängen innan vi går upp för välling. 

09.30 – erbjuder henne lite frukt, ibland vill hon ha och ibland inte. 

10.00 – somnar i sängen, brukar sova i ungefär 30-45 min.

11.00 – äter en burk mat.

12.30 – lite mellis, oftast frukt eller puré.

13 – somnar oftast i vagnen, är vi ute sover hon ungefär 1,5 timma. Är vi hemma max 1 timma. 

15/15.30 – Mellis, brukar bli avokado eller lite gröt. 

17.30 – en burk mat och lite fruktpuré.

18.30 – välling 200 ml.

18.45 – nattas och somnar nästan alltid direkt. Hon har många uppvak per natt men numera utan välling :))

Som sagt det ser inte exakt likadant ut varje dag men på ett ungefär. Tvingar liksom inte henne att äta bara för att det är “dags”, då väntar vi lite och skjuter på dagens rutiner, förutom nattning på kvällen, den tiden ruckar vi inte på!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.