Make up – en middag – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Make up – en middag

Hej alla fina. 

Så härligt med fredag och långhelg 🙂 Blir en massa mys med min lilla familj. Jag tänkte dela med mig av min sminkrutin för en middag på stan. Framöver kommer en party make up (måste bara gå på party först, haha). Jag gillar att köra en naturell sminkning. 

Kram Kram

Produkter jag använt:

Steg 1: Smörjer in hela ansiktet med primern Nyx Pore Filler (adlink). Efter det blandar jag min foundation från Make Up For Ever med primern Dior glow maximizer, det ger ett väldigt fint skimmer, piggar helt enkelt upp en trött hud :). Nu när jag är lite solbränd blandar jag dessutom i lite mörk foundation. Lägger Reflex Cover concealer från Make Up Store (adlink), köpte den till vårt bröllop och blev besatt. Pudrar hela ansiktet med La Prairie.

Steg 2: Efter det är det dags för lite färg i ansiktet 🙂 Jag älskar Anastasia contour kit, jag lägger produkten på kinden, pannan och käke med den här borsten (adlinks). Därefter lägger jag lite Nouba blush on bubble för att markera kindbenen ännu mer och få lite glans. Jag applicerar lite rosa rouge från Too Faced. Avslutar med världens bästa highlighter från Becca, jag har aldrig förstått grejen med highlighter tidigare det var liksom inte fint på mig, men den här produkten är the shit, applicerar den ovanför kindben, på näsan och under ögonbrynen.

Steg 3: På ögonbrynen använder jag detta härliga kit från H&M och applicerar med den här borsten. När jag inte gör fransarna (som jag ej hunnit på evigheter) använder jag den här mascaran från YSL. Och sist men inte minst lite läppglans från Clarins (adlink).

Mina topp tre produkter är absolut Anastasias Contour Kit, Ögonbrynskit från H&M och concealer från Make Up Store. Och får jag lägga till en nr 4 så är det most def highligther från Becca

Helt ofiltrade bilder :))

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.