Hudvårdsrutin för torr hud! – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Hudvårdsrutin för torr hud!

Minska mängden vatten för att motverka torrhet! Jag må vara lite sen på bollen, eller vetskapen har jag haft men inte testat själv. Senaste dagarna har jag helt skippat vatten i ansiktet vid min morgonrutin, eftersom man inte är sminkad då så krävs det inte en massa cleansing. Jag tar en pad med ansiktsvatten och gör rent ansiktet, därefter blir det serum, ögonkräm och en ansiktskräm med mycket fukt! Jag har hittat tillbaka till en nygammal favorit när det kommer till serum, Exuviance Vespera Bionic. På kvällarna när jag ska ta bort sminket gör jag det först med wipes så jag ska slippa tvätta med så mycket vatten, kör med lite ansiktstvätt och vatten för att få bort det sista, därefter samma procedur som innan. Wow vilka resultat jag redan ser, mycket mer lyster i ansiktet. Största utmaningen är såklart när man duschar men jag försöker verkligen i den mån det går att undvika vattnet i ansiktet. Vatten torkar ju ut kroppen också men tänkte inte sluta duscha, haha, jag har börjat med en duschaolja från Aco istället för tvål, fungerar toppen! Nu kanske inte detta passar alla, eller så kör ni redan på no water, men ville i alla fall dela med mig av mina resultat! 🙂 

Osminkade (ja som ni säkert ser haha) bilder från nu på morgonen, dessutom efter en natt med inte så mycket sömn, dock inte lillans fel hon sov som en stock men jag kunde inte sova och var på riktigt uppe på toa 5 ggr… Jaja jag måste säga att ansiktet känns fräscht i alla fall. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.