CHLOÉS RUTINER 12 MÅNADER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

CHLOÉS RUTINER 12 MÅNADER

Den här tidigare ganska rutinlösa familjen börjar få ordning saker och ting 🙂 Så mycket lättare att ha fasta rutiner när de är lite äldre. Tyckte det var hopplöst att försöka få till några typer av rutiner när jag ammade och kände mig många gånger maktlös. Försökte läsa vad andra mammor gjorde och testade här hemma men ingenting fungerade. Tillslut gav jag upp och faktiskt insåg att det inte passade vår lilla med rutiner just då. Allt har sin tid och till er som försöker få ihop det med småttingar, det kommer ge med sig, försök inte stressa fram något bebis inte är redo för. Man blir bara så besviken då!

Så här brukar en vanlig dag i vårt liv se ut:

–  06 Vaknar Chloé oftast, vi brukar ligga kvar och dra oss i sängen en halvtimma för att sedan gå upp och dricka välling.

– 8.30 Frukost, brukar bli hemmagjord smoothie på havregurt, annars kör vi lite yoghurt med banan och avokado på sidan av och ibland gröt.

10.45 Lunch, antingen en burk eller hemlagat med frukpuré till efterrätt.

11-11.15 Lägger hon sig för dagens nap, brukar sova 1-1,5 timma.

14-14.30 Mellis, brukar bli en gröt och fruktsmoothie då vi oftast är på vift.

17-17.30 Middag, en burk eller hemlagat. Ibland får hon lite frukpuré, det beror på hur mycket hon ätit under dagen.

18.45 Pyjamas på, välling och mys i soffan.

19.00 Lägger hon sig för natten. Lillan vaknar alltid minst en gång då nappen åkt ur, mardröm eller helt enkelt vill ha lite gos. Men somnar alltid om och sover relativt bra.

På förmiddagen är vi oftast hemma, leker, myser, läser och kollar lite barnprogram. Hon sover absolut bäst i sin säng därför försöker vi alltid vara hemma då. När lillan vaknat och busat omkring här hemma en stund, klär vi på oss och går ut, oftast går vi till parken. Hon är en riktig parktjej. 🙂 Vid 16.30 brukar vi hämta Louis på dagis, handla lite och gå hemåt. Väl hemma äter lillan middag, busar och gör sig redo för natten.

Alla har vi olika rutiner för våra små, dessa fungerar för oss och har ni några fler frågor kringt detta ämne är det bara att slänga in en kommentar. :))

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.