HUDVÅRDSRUTIN – Amanda Panahi

Amanda Panahi

HUDVÅRDSRUTIN

Som ni säkert vet vid det här laget är jag ständigt ute efter nya guldkorn bland hudvård. Mitt absoluta favorit varumärke är franska Biologique Recherche. Det är inte så välkänt i Sverige men jag märker att det blir med och mer poppis även här, jag har använt produkter från BR sedan 2012 då jag gjorde en massa ansiktsbehandlingar på bästa Revivekliniken inför bröllopet. Fifi som äger kliniken introducerade mig för BR och jag blev fast. Det används av många stora kändisar såsom systrarana Olsen, JLo och Madonna. 🙂 Jag använder inte alla produkter därifrån i min dagliga rutin (så dyrt, haha), men har alltid ansiktskrämen. Micki har också använt dem ett tag och tipsade om Lotion P50, har även sett den hemma hos mamma så antar att hon också använder den, jag har läst mycket om produkten tidigare då den förmodligen är BR´s mest kända produkt som ofta hyllas. Ni hittar den jag använder HÄR, vill ni testa så rekommenderar jag att köpa den lilla flaskan för att se så den passar er hy. Magi enligt mig!

Tänkte gå igenom steg för steg vad jag använder:

– Tvättar ansiktet med den HÄR lilla borsten tillsammans med tillhörande rengöringskräm (adlinks).

– Duttar ansikte/hals med Lotion P50. Antingen med fingrarna eller en pad.

– Smörjer in hela ansiktet/halsen med Serum från Excuviance, älskar denna konsistens.

– Ögonkräm från Swiss Clinic.

– Avslutar med återfuktande ansiktskrämen Dermo-RL från Bioloqique Recherche.

Är väldigt nöjd med alla dessa produkter och min hy är verkligen bra just nu. 🙂 Lotion P50 har verkligen gjort underverk, tillsammans med de andra grymma produkterna såklart. 🙂

IMG_0534

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.