FÅ TILL SNYGGA LOCKAR – Amanda Panahi

Amanda Panahi

FÅ TILL SNYGGA LOCKAR

Mitt hår är verkligen inte typen som bara är snyggt utan arbete, jag kan inte låta det självtorka eller föna lite och sedan tro att det kommer se bra ut. Nej, det behövs både produkter och tid (tyvärr när man har liten bebi, haha). Tänkte visa för er vilka produkter jag använder när jag lockar håret. 🙂

Så himla nöjd med min höstiga hårfärg! Min frisör har flyttat så nu har jag egentligen ingen, men testade en tjej på Sachajuan (Sofie tror jag hon hette), blev iaf väldigt nöjd.

 

Jag tvättar alltid håret med Maria Nilas volume schampo och balsam, diggar verkligen deras produkter. A och o när jag stylar mitt hår är att preppa det innan jag fönar. jag använder rootlifter från Paul Mitchell, saltvattenspray från Sachajuan och tillsist värmeskyddande spray som ger textur från Redken. Jag fönar därefter håret helt torrt och värmer upp min locktång från GHD, fick den av mamma i present förra året och gillar det verkligen. Ett tips är att ha någon typ av handske när ni lockar håret själva så att ni inte bränner er, jag kör på en sidenhandske, men är ni skillade kanske det inte behövs, haha. Efter föning handlar det om ännu mer textur för att få lockarna att hålla, jag brukar spraya håret med torrschampo, exempelvis ovan från Maria Nila och ibland kör jag även detta toppenspray från Balmain. Innan jag börjar locka sprayar jag även håret med Björn Axens megafix och kammar igenom. Lockar hela håret, drar ut lite med fingrarna och sprayar hela håret igen. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Wo

  Du är jättefin!
  Måste fråga, vi funderar på att skicka vår dotter till livly som barnmodell. Men undrar om det är värt det. Vet att din tjej fotade för dem. Kan du ge lite tips? Vad får man i ersättning och vad tyckte du generellt om erfarenheten? Försöker få lite kött på benen innan jag ev tar kontakt md dem.

  1. amandapanahi

   Hej Wo,

   Tack snälla. 🙂

   Hmm jag vet faktiskt inte om jag skulle göra det igen, är en lång dag och du får presentkort på Livly i ersättning! Det var en rolig grej då du får fina bilder på bebisen och jag tycker tjejerna på Livly är så härliga! Idag skulle det aldrig fungera, då lillan knappt kan stå stilla, vi tackade nej till H&M pga för lågt arvode. Tror du måste sätta ner era plus och minus. Jag gillar verkligen Livly och det var en rolig grej men tror inte vi hade gjort det igen.

   Lycka till! 🙂

   Kram

  1. amandapanahi

   Hej Anna,

   Nopp jag har inte löshår. 🙂 Sista bilden i inlägget är från en möhippa i somras och då har jag clip-in-löshår.

   Kram