GODMORGON! – Amanda Panahi

Amanda Panahi

GODMORGON!

Kan någon förklara rimligheten i att 06.20 (lillan brukar vakna då) blev 04.30 i vintertid! 🤔 Jag har försökt fråga Chloé men hon spelar ovetande! Mannen tyckte dessutom vi skulle lägga henne senare igår, så det blev 19.15 istället för 19, det vann vi mycket på.. Haha! Har aldrig fungerat med lillan att lägga henne lite senare och få sova längre. Självklart blir det lite senare uppvak om vi lägger henne mycket senare, som i somras när vi sköt upp läggning typ 2 timmar. Nu har jag lämnat lilla grinolle (haha ja hon är inte på strålande humör efter en kortare natt) till mamma efter 1,5 h och ska sova igen. Dröm att vara här en sådan morgon. 🙂 Plus att mormor är favoriten så hon kommer säkerligen inte vara lika grinig med henne. 😛 Vi hörs lite senare!

Är vi fler som fick sig en early early morgon?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia

  ehe ja! Early for sure! Kl 5 var vi vakna… eller Algot var… jag låg och halvsov i sängen och försökte få honom att somna om. Han fick hålla på med min mobil lite innan jag hade vaknat till liv… Hatar vintertid! Hade det varit för ett år sen, så härligt!!! Lite dumt att våra små inte fattar att sova är typ det bästa som finns ibland… 🙂

  1. amandapanahi

   Haha, ge bebi mobilen för att få snooza lite har man ju gjort några gånger.. 😉 Vintertid suger! Man blir liksom förstörd när klockan visar 05. Ja ibland undrar man varför dom ska bråka om typ livets bästa ting, mat och sömn. 😀 Håller tummarna för oss alla om att morgondagen blir bättre.

   Kram Kram

 2. Lisa

  Var så nervös (haha rimligt?) igår för tidsomställningen (1a gången med Marley snart 5 månader). Hon sov som vanligt men ville ju ha mat en timme tidigare (06 ist för 07) för det var ju “rätt” för henne, hon somnade sen om i drygt en timme också som vanligt.. men sen till det sjuka, hon tittade på mig och jag sa “kan vi inte sova en liiten stund till bäästa bebis?” och ongen somnar om i två timmar!!! Ska aldrig sluta fjäska för henne haha…

  Ett par frågor! 🙂 Måste köpa jackan med vita bollar från Zara som Chloé har till Marley för nästa höst, vilken size har ni? Hon kommer vara ett par månader äldre än vad C är nu och är rätt liten i växten (56/62 nu).

  Och den smarriga mackan på Djurgården, vart finns den?

  Kram!

  1. amandapanahi

   Hej Lisa,

   Haha jag med.. Och tyvärr blev det ju som jag fasade.. 😛 Åh dröm, bra jobbat bebis, snällt mot mamma!! Det var skönt med spädisar, spelar ingen roll hur mycket dom sover på dagarna, nu får lillan bara sova en gång för annars är hon vaken på natten och att hålla henne vaken idag var inte så skoj.

   Åh den är verkligen såå fin, Chloé har stl 12-18 mån. Mackan finns på KMK precis innan Djurgårdsrundan, ungefär vid bron. 😀 Orimligt god!

   Kram Kram

 3. Mikaela

  04.40 här…🙄 Det märkliga är att på vardagar sover hon till 07 men helger har hon bestämt sig att innan kl 06 är bättre. Vi håller inte med 😂

  1. amandapanahi

   Hahah, dom måste ju känna hur gärna vi vill sova på helgen. 😀 Busungar!!
   Jag hoppas vi alla får sova till 07 nya tiden imorgon, hade ju varit en dröm.

   Kram

  1. amandapanahi

   Haha puhh, man undrar ju hur dom resonerar kring detta.. 😛 Chloé vill liksom aldrig gå upp 5.30 annars men idag var dagen då hon tyckte 05.30 var toppen, plus ställt tillbaka klockan så det blev 04.30. :/ Jippi. Nu sover hon som en stock..

   Kram