SNART FRAMME! – Amanda Panahi

Amanda Panahi

SNART FRAMME!

Nu är vi på flygplatsen i Malé, vi inväntar vårt försenade sjöflygplan som ska ta oss till hotellet. Busan deckade totalt efter lek med en svensk familj som varit med oss från start och tydligen bor på samma hotell. 🙂 Skönt att hon somnade så enkelt i en soffa här. Flygresan har gått bra, skulle säga att hon sov 5 av 7 timmar på sista flyget men inte helt smärtfritt vill jag lova. Men, mer om det senare! Jag är orimligt taggad på att åka sjöflygplan, så häftigt. Tror Busan kommer älska det, pratar med alla flygplan hela tiden. Börjar kännas i kroppen att vi rest sedan igår eftermiddag, längtar så efter ett dopp. Hon är i alla fall så duktig lilla hjärtat och vi med som hållt henne nöjd så länge.

Vi hörs när vi har checkat in på hotellet! 😍

Kram Kram

Sovbebin och trött mamma är taggade på stranden. 😀

Ett sådant plan åker vi snart! ✈️😍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Flög nyligen ensam med min 12-månaders vilde till LA, 11,5h dagsflyg. Undrade ett antal ggr under resan vad jag gett mig in på:-)