EN SEMESTERDAG – Amanda Panahi

Amanda Panahi

EN SEMESTERDAG

Hej alla fina,

Här fortsätter livet i ett lugnt tempo, ja så lugnt det kan bli med galen liten Busa. 😂 Hon har väldigt roligt här nere. Det tog några dagar innan hon kom in i semesterlivet men nu trivs hon som fisken. Första baden var hon nästan lite rädd. Såklart, det var många månader sedan sist och så mycket har hänt med henne. Men nu springer hon runt och skriker badaaaaa.

En dag här nere börjar med att vi vaknar runt 09, lillan dricker välling och myser innan vi gör oss redo för frulle. Det finns två olika ställen, så vi varvar lite. Kärleken till en nice frukost alltså! 🙌🏻 Busan är ju inte så hungrig i och med vällingen men brukar plocka med en ostmacka och pannkakor med vattenmelon, till det ett glas morotsjuice. Frullen är mysig men man märker att hon har spring i benen efter en natt. När vi alla är mätta och belåtna traskar vi hemåt och badar vid stranden utanför vår lilla villa. Perfekt! Dock blir det väldigt varmt så vi varvar med skuggan och inomhus. Skönt att bo vid vattnet för då kan vi bara springa upp och ner. S är med på morgondoppet sedan brukar han sitta och jobba några timmar på terassen innan det är dags för lunch. Chloé blir tröttare här nere då det är varmt och somnar igen strax efter 12, vid 13-tiden när hon vaknar gör vi oss redo och går till någon av strandrestaurangerna. Beställer lillans mat direkt vi kommer då hon har myror i byxan.. Quesedilla och lax med potatismos är favoriterna från barnmenyn, där allt kostar 10 $. Lunchen brukar gå bra, hon hänger med oss och efteråt blir det mer bad. 😍 Lite skönare då solen inte är lika stark och hon springer runt och leker på stranden. Vid 16-tiden somnar hon igen och oftast vi också en stund. Efter vår nap blir det den dagliga glassen, haha går inte att äta när hon är med. 😋 När hon vaknar en timma senare börjar solen gå ner och hon springer runt naken på stranden, bästa stunden! Hon verkligen älskar det!! Förmiddagen med värmen är jobbigast men vi löser det bra med mycket bad och skugga.

På kvällen äter vi på någon av alla restauranger, härligt med mycket valmöjligheter. Lillan äter sin middag och sedan blir det paddan för henne när vi äter. Det fungerar rätt bra, innan vi sätter oss till bords busar vi runt lite så hon ska kunna sitta still en stund. 🙂 Vid 23 lägger sig lilla Busan och oftast vi kort därefter, så skönt för trötta föräldrar med många timmars sömn! 😍

Jag älskar att resa med lillan men såklart kan man längta lite efter en resa bara S och jag när men ser alla par ligga och läsa en bok och sippa på ett glas bubbel när man själv jagar liten Busa! 😂 Men ingenting går upp mot att höra hennes underbara lilla skratt när vi leker och busar i havet! ❤️

Haha, här klättrade hon upp och satte sig. 🙂

Busan och mamma kollar på fiskarna innan det är dags för middag. 🙂

Bio, ::)

När man tröttnat på bio… 😛

Mitt allt! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.