MINA ”AMBITIONER” MED RESAN OCH RESULTATET – Amanda Panahi

Amanda Panahi

MINA ”AMBITIONER” MED RESAN OCH RESULTATET

Inför en resa har man ju alltid en bild av hur det ska bli som målas upp. Hur har det då gått med mina “mål” under den här resan. 😍 Varje resa med lillan är det nya rutiner och förutsättningar som gäller. Att resa med henne så mycket som vi gör är verkligen underbart. Såklart lite jobb bakom en härlig vistelse men så värt! ❤️

– Bada en massa och leka på stranden med min lilla älskling: ✅ Bästa som finns.

– Ligga på en solstol vid vattenbrynet och kolla på när Chloé i sin simväst leker vid vattenbrynet: ❌ Haha den var rolig Amanda, inte nog med att hon vill att jag ska vara med och leka varje sekund hon stoppar även saker i munnen (typ snäckor).. Alltså 100 % koll på henne!

– Lite egentid när lillan och pappan hänger: ❌ Lagom till resan blev Chloé såå mammig, toppen! 😅 Gråter efter mig när hon ska bada med sin pappa. Dessutom jobbar mannen väldigt mycket så det blir Busan och mamman mot världen. Älskar iof det men det är skönt att hon tar två naps här.🙈

– Få till bra rutiner med sömnen, hålla henne kvar i svensk tid: ✅ Fungerar väldigt bra måste jag säga. Lägger sig runt 23 här nere varje kväll vilket är 19 hemma.

– Läsa ut nya Milleniumboken: ❌ Ibland får man ju vara lite realistisk, även innan en semester. 😂 55 sidor hittills.. Men blir mycket blogg när lillan sover så har egentligen bara mig själv att skylla.

– Äta mysiga middagar med min familj: ✅❌ Lite både och, vi har det väldigt mysigt men det krävs ständigt underhållen Busa, som ska få allt på sekunden. Men mamming löser det och vi alla har en mysig middag. Lillan äter så bra här nere. 😍

– Hålla bloggen intressant: ❌ Minus på den får jag nog ändå säga. Är man på en så härlig semester blir det såklart mycket fokus på just det. Att skriva om karriär med barn när man ligger på en solstol i ett paradis med noll tanke på jobb blir liksom inte ett bra inlägg. Får låta inspirationen komma som den vill och inte tvinga fram något. Nästa vecka är vi tillbaka och bloggen kommer få mycket kärlek. Hoppas ni alla kommer tillbaka då! 🤗

– Se världen genom Chloés ögon: ✅ Wow vad häftigt det är att få uppleva allt igen med henne. Bara att se en fisk för första gången är ju så stort för liten Busa! Hoppas vi får lite snö när vi kommer hem, ser så mycket fram emot att se hennes reaktion. 😍

– Få en snygg bränna: ✅ Måste jag nog ändå säga, börjar få till en snygg fräsch färg. Att springa runt med henne och leka vid vattenbrynet är toppen för en snygg bränna. 🙈

– Få lite egentid med mannen: ❌ När Busan sover blir det mycket jobb för honom, förståeligt att han helst är med när hon är vaken. Men vi får våra stunder och de betyder mycket! ❤️

– Fota snygga bilder: ✅ Alltså denna miljön gör det svårt att inte fota loss. En kort stund per dag tar jag några bilder till insta/blogg. Därefter bara härliga bilder från vår semester.

– Gå till gymmet: ❌ Räknas promenaden till och från måltiderna?! 😂

– Njuta av min familj: ✅✅✅ Älskar min lilla familj och morgondoppen när vi alla busar runt och kastar lillan mellan oss är allt! ❤️❤️

Haha man ser vems dotter det här är! 😂❤️ Mina allvarligaälsklingar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Bloggen blir inte alls ointressant av att du är på Maldiverna, tvärtom! Underbart att se alla magiska bilder! Min son är 4 månader yngre än Chloé och vi ska till Hawaii när han är i samma ålder som hon är nu. Alltså tar jag åt mig av alla tips från er resa 😄 Njut av er semester! ❤️

  1. Malin

   Nu blev det nog lite fel här .Det ska vara check på bloggpunkten. Älskar din blogg., både i vardagen och på era härliga semestrar. Din blogg är verkligen “feel good”. Du ger mig hopp om livet med barn. Ha en fortsatt underbar semester! kram på dig

  2. amandapanahi

   Åh Tack Therese!! <3

   Wow hur härligt med Hawaii, han kommer älska alla bad. :)) Chloé var lite skeptisk första dagen men nu är hon en fisk. Älskar att resa med henne. 🙂 Kul att mina tips kommer till nytta!

   Kram