HEJDÅ MALDIVERNA – Amanda Panahi

Amanda Panahi

HEJDÅ MALDIVERNA

Hej alla fina,

Sista dagen i paradiset var underbar, men nu åker vi hem till Sverige och kylan, Jag brukar efter en resa känna mig taggad på hemma och en vardag, den känslan har inte kommit denna gång. När vi väl är hemma och inne i allt så är ju det såklart toppen men just nu vill jag vara kvar, Både kropp och knopp har mått prima här nere, men lite nyttig mat och träning blir ju inte helt fel, Våfflor med chokladsås till frukost varje dag kanske inte är ett vinnande koncept i längden. 😛 Min bråkiga höft har varit så mycket bättre här nere, som att värmen mjukat upp den, eller så sitter det i huvudet då jag fick så mycket ondare igår när resan gick mot sitt slut. Summan av det hela var i alla fall att vi har haft en orimligt härlig semester, kommer finnas i minnet för evigt. Ser fram emot att i framtiden visa Chloé bilder härifrån. 🙂 Den lilla Busan har haft det fööör bra här och hon är numera en fisk. Badaaa skriker hon när hon ser vattnet. 😀 Nu får hon hem och bada i sin balja istället, kontraster även för småtting.

Det ska bli mysigt att träffa Louis och mommo, Chloé har pratat mycket om dem. Varje morgon säger hon loli flera gånger, gulligt. Man märker att hon saknar honom, vi har kört FaceTime med honom och varje gång pussar lillan honom på skärmen. Man smälter ju! Det roliga är att hon vill pussa fiskarna i havet och krabborna i crabville (jag har döpt stenpartierna med en massa krabbor till det) också, lillan tokisen. Louis fyller 8 år i veckan, finaste hunden! Märker att han är lite depp sedan lillan kom och han inte är vår bebis längre, mitt ständiga dåliga samvete, Vi får fira honom ordentligt! <3

Vi hörs i Sverige!

Kram Kram

IMG_0657

Älskar Busans semesterhår med lockarna! <3 Själv har man kört uppsatt varje dag pga katastrof med fukten.

IMG_0658

Älsklingen läste sin bok påväg till lunchen. 🙂

IMG_0660

Processed with VSCO with h3 preset

Hej söta badblöja! <3

IMG_0661

Dansa dansa dansa. 😛 Tydligen på bordet tyckte servitören hihi. IMG_0662

Så fin aptit här nere, sista dagarna framförallt.IMG_0663

En Busa och en mamma lunchar. 🙂

IMG_0664

Kärkek! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Shadi

  Hej Amanda,

  Vilka fina bilder och lilla C är så söt 🙂
  Tänkte kolla med dig va ni har för resevagn? Och om ni är nöjda med den? Går det bra att köra den på stranden?

  1. amandapanahi

   Hej Shadi,

   Åh tack! <3

   Vi har en BabyZen YOYO och är såå nöjda! Går att ha med enda in i planet, bara det är ju dröm! Tänkte skriva en recension i dagarna.

   Kram Kram