YOGA OCH EN BRA JETLAG – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Annons

YOGA OCH EN BRA JETLAG

Hej alla fina,

Min morgon började vid 06, brukar inte vara super härligt att gå upp vid den tiden men nu i och med min jet lag var jag väldigt utsövd och redo för dagen, la mig nämligen vid 21 igår, dödstrött. Sov som ett barn inatt, underbart när det händer, vaknade inte ens när mannen kom hem från jobbet. Lillan vaknade vid 03 och halvsov i vår säng fram tills 06 när vi gick upp. Det blev en timmas bus innan jag lämnade lillan och hennes pappa. Det var nämligen dags för en härlig morgon på Altromondo där Micki bjudit in till Yoga tillsammans med Vitamin Well. Underbar start på morgonen! Min stela kropp fick sig en rejäl genomkörare (dröm efter flygresa), vi körde healingyoga och det passade mig perfekt. Mina tunga känslor försvann under passet, ett tag var de väldigt närvarande och tårarna kom nästan men i slutet av passet kände jag mig fylld av ny energi. Jag har gått på yoga lite sporadiskt men inte riktigt fastnat, men för varje gång känner jag mer och mer att det passar mig väldigt bra. Finner en harmoni under passen vilket jag tidigare inte gjorde, får försöka hitta tid till något pass då och då. Är så svårt att få ihop tiden med Busan då jag inte har någon som kan passa henne dagtid och även kvällstid är det svårt för min man att i förväg boka upp. Jaja, litet sidospår. Morgonen var i alla fall väldigt härlig och efter passet åt vi en smarrig frukost från Brekkie och till det Vitamin Wells Awake med hallonsmak, vi blev kvar på våra yogamattor vilket gjorde att lugnet fanns kvar, mysigt! Här hemma hade mommo och Louis kommit vilket Busan såklart blev överlycklig över, tydligen var det Louis som lockade mest först. <3 Men nu är det bara mommo! Hon grät precis när mamma skulle till tvättstuga så hon fick helt enkelt följa med ner, haha. Busa! 😀

Nu ska jag göra mig i ordning för ikväll blir det julfest med Loppi! Temat är ugly christmas sweater, ska ner och leta reda på mannens som han hade på en julfest i fjol. 🙂

Kram Kram

❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons