JULFEST OCH EN TORSDAG – Amanda Panahi

Amanda Panahi

JULFEST OCH EN TORSDAG

Hej alla fina,

Nu var min härliga jetlag borta och 06 var jobbigt igen, haha attans. 😂 En julfest och därmed somna vid 23 var boven i dramat, men det hade blivit svårt att komma i säng vid 20. Typ hej hejdå alla. 😁 Så orimligt gott att komma hem till riktigt “svensk kaffe”, haha njuter varje morgon (vem är man?!).

Igår var jag alltså på julfest på Loppis kontor med tjejerna som jobbar där och ett härligt gäng bloggkollegor. Så himla trevlig kväll och fint uppstyrt! Hade stannat längre om jag inte skulle upp med liten Busa tidigt. Istället för ett traditionellt julbord (som det ändå blir en hel del av) blev det en helt vegansk burgare från The Plant, blev väldigt positivt överraskad, så gott. Dessutom var det en bartender som blandade smarriga drinkar och hotshots. 😍 Kvällens roligaste, hela havet stormar, jag blev topp 4, ville vinna såklart men det gjorde Paula, välförtjänt dock, hon krigade bra haha. En härlig påse med goodies fick vi också med oss. Jag trivs så himla bra på Loppi, vi är som en liten familj, underbart! Kollegor fast man jobbar själv är ju toppen. 😍

Den här torsdagen står följande på schemat:

  • Öppna Förskolan med lillan, hon kommer älska att vara tillbaka där efter några veckor. 🙂
  • Hem till mormor efter ÖF för mys, lillan kommer äta och sova middag där.
  • Jag ska fixa naglarna, totalt kaos efter den här semestern. Håller på att tappa typ allihopa och det gör rätt ont det. 🙁 Skön känsla med helt nya fräscha naglar, vill inte ens kolla ner på min hand för tillfället, haha.
  • Köpa / plocka upp julpynt, ska bli mysigt att julen flyttar in. Det blir dock ingen gran, tror lillan är lite för liten för att uppskatta det. Vi väntar tills nästa år. 🙂 Blir kul att se hur hon reagerar på tomten vi brukar ha vid öppna spisen.
  • Första PT-passet på läänge och dessutom med en ny tjej. Idag är mamma här som behöver inte minisats, ganska skönt att slippa den stressen när det är första passet. Då kan jag fokusera enbart på träningen idag,
  • Mamma åker hem ikväll. 🙁 Men förhoppningsvis är hon och Michael tillbaka på söndag. Ibland kan jag avundas dem som alltid har sina föräldrar i samma stad. Men det är lyxigt att mamma kan komma hit såpass ofta med tanke på att hon bor i en annan stad. Hon brukat komma iaf var 14:e dag. Lillan och hennes mommo har en underbar relation och det gör mig helt varm i hjärtat. Mammas höft är nog mindre lycklig över den relationen, haha. Bärs gärna runt av mommo. <3

Nu ska jag göra en smarrig smoothie till lillan och göra oss i ordning för dagen.

Vi hör lite senare. Kram Kram

Smarrigt “julbord”. 🙂

Med fina Jessica och Linnéa. 🙂

En bättre goodiebag fick vi med oss hem.

Morgonmyset med min trollunge! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.