HEJ MARBELLA – Amanda Panahi

Amanda Panahi

HEJ MARBELLA

Bilder från en resdag med Busan, allt från lek i loungen till bus med pappa i vagnen. Hennes tuffa leggings är från Lindex. 🙂

 

Hej alla fina,

Vi landade i Marbella igår kväll och vid bagagebandet möttes vi upp med Micki och Damon som flög från Stockholm, kanon att vi hittade flyg som landade relativt nära varandra i tid. 😉 Bilresan var ett kapitel i sig med 4 personer med stora resväskor, x antal handbagage, bilbarnstol, barnvagn och hund, haha. Vi lyckades klämma in oss och genomled 40 minuter, tur att vi tjejer är lite mer rörliga och kan sitta i udda positioner annars hade det inte gått. 😀 Väl hemma i lägenheten la jag Chloé på direkten då klockan var 21, duktig liten tjej som höll sig vaken och inte var så grinig. 🙂 Flygresan gick bra men det är inte helt enkelt att underhålla henne i 4 timmar.. Blev en mix av mat, sång, lek, läsa bok, kolla filmer på sig själv på min mobil och givetvis spel och tecknat på hennes iPad! Duktig lilling var hon i alla fall, ingen skrikis. 🙂

Killarna åkte och köpte pizza på direkten, till det blev det rödvin och en massa snicksnack. Vi har inte setts på ett tag hela gänget och har sparat många samtalsämnen till denna vecka, haha. Inte många tysta minuter, 😛 Idag har det regnat hela förmiddagen men nu vänder det och vi ska åka in till Puerto Banus för lunch och lite shopping. Chloé har varit på strålande humör hela morgonen, lekt med gänget. dansat och pratat på. Hon är verkligen en Busa, hela hennes uppsyn är buuuus, det är roligt men vi har verkligen börjat sätta lite gränser nu, går inte annars. Chloé är väldigt målmedveten i allt och när vi kommer i vägen för hennes tanke blir hon väldigt sur, hon förstår ju inte att hon inte får göra något och tycker vi är helt orimliga som förstör. Men utan regler skulle det bli totalt galenskap här hemma. Samtidigt som vi vill pusha henne i att vara målmedveten måste hon lära sig vad som är okej att göra och inte okej utan att lägga sig i en hög på golvet och skrika.. Blir nog lite enklare när vi förstår varandra mer, vi märker att hon redan nu kan bli frustrerad över att vi inte förstår henne och ibland syns det på henne att hon ställer oss en fråga och hennes förvirring när vi inte kan svara. Nä, en Busa kommer nog göra sig en bättre när hon pratar, haha. Som sagt, hatet hon har över att vara bebi är högst verkligt och inget vi hittat på. haha.

Nu ska jag klä på mig och piffa lite inför lunchen. 🙂

Kram Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anki

    Hej Amanda, tack för jättemysig blogg. Jag är ofta inne och läser. Jag har en liten dotter på 1 år som låter väldigt lik Chloe i framförallt sin målmedvetenhet. Hon är väldigt bestämd och detta är ju en utmärkt egenskap tänker jag när hon blir äldre men lite av en utmaning nu. Vad sätter ni för gränser och hur kommunicerar ni dem? Jag tycker det är så svårt för jag vet inte hur mycket hon förstår och ja det är mycket skrik och ligga i en hög på golvet här hemma (hon inte jag även om jag har lust ibland :)). Njut av Marbella, kram!