APPAR CHLOÉ ANVÄNDER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

APPAR CHLOÉ ANVÄNDER

God kväll. 🙂

Jag har fått lite frågor angående vilka appar lillan gillar, tänkte att jag listar hennes favoriter här nedan.

Tecknat:

Barnkanalen är toppen tycker jag. Det finns så många olika barnprogram för både större och mindre barn. Chloé gillar framförallt Mästerflygarna, Daniel Tiger och Greta Gris. Det som är bra är såklart det stora utbudet, man kan helt enkelt kika runt för att hitta favoriter. Annars blir det youtube med barnsånger på svenska och Daniel Tiger där det finns ett avsnitt med endast alla låtarna från serien, lillan älskar dem. 🙂 Arne Alligator är också en favvo på Youtube.

Spel:

Tittut för småbarn / Pekbok för småbarn/ pussel för småbarn / Spel för barn / Talking Tom (en katt som härmar det barnet säger och man kan mata honom så gör han roliga miner. 🙂 Chloé gillar att ha intensiva samtal med Tom, haha! Alla ovan fungerar offline. Köper man till lite i appen blir de såklart roligare. 🙈

Övrigt:

Vi kör barnvisor och babapp också som fungerar offline. Är väl inga kioskvältare men fyller sitt syfte med bebi i luften. 🙂

Har ni några tips så hit me! 😍😍 De små tröttnar ju väääldigt fort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken hauffman

    Här kör vi Bolibompa-appen, SFkids o youtube. Ska testa dina speltips. Jag har inte hittat något hon fastnar i, landar jämt över till youtube istället. Hon kan behöva lite spel.

  2. Johanna

    Testa Pippis Villa Villekulla. Från Filimundus. Värd varenda krona flera gånger om. Mina kids har stekt de där pannkakorna i flera år nu! Din kanske är lite liten för en del saker i appen men steka pannkakor kan nog funka! Testa! När hon blir äldre så testa Pettsons uppfinningar! Grym app! Har roat på många, många flygresor!