RECEPT – MEXIKANSK OUMPH BURGARE – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Annons

RECEPT – MEXIKANSK OUMPH BURGARE

  • Oumph, välj den sorten du gillar. Vi körde pulled, hade tänkt stripes men det fanns inte i den butiken
  • Hamburgebröd såklart, vi valde frisco
  • Några skivor rödlök och salladsblad
  • Guacamol: jag blandade avokado, chili, rödlök, koriander, citron, olivolja, salt och peppar
  • Pico de gallo: blanda hackade coctailtomater, salladslök, chili, koriander, saften från lime, olivolja, salt och peppar
  • Sötpotatispommes, det receptet hittar ni HÄR

Stek oumphen (1,5 paket blev det för oss två) på medelvärme, förbered burgarer med salladsblad och löken i botten, lägg på oumph och toppa med pico de gallo och guacamole. Jag hade även guacamolen till mina pommes. Mumsig rätt! Perfekt recept till kvällens middag. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons