FÖRE OCH EFTER – DERMAPEN OCH NYA PRODUKTER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

FÖRE OCH EFTER – DERMAPEN OCH NYA PRODUKTER

Inlägget innehåller annonslänkar!

Hej alla fina,

Jag vill börja med att säga att det här inte är något typ av samarbete, jag är en helt vanlig kund. 🙂 På rekommendation av min mamma provade jag på en behandling på Akademikliniken i Helsingborg,

Det jag gjorde var att först gå på en hudkonsultation för att sedan göra en behandling med Dermapen, hon använde serum i min behandling. Här kan ni läsa om behandlingen.

Alla bilder är helt ofiltrerade och självfallet är jag osminkad!!

Innan behandlingen såg mina kinder ut såhär! Jag trivdes verkligen inte och tror minipiller och torrhet var en stor bov i dramat. Skrev ett inlägg om det här!

Bilder från min behandling, det gick fort och jag tycker inte det gjorde särskilt ont. Tummen upp för det!

Dag: Jag bestämde mig för att även prova på deras produkter, känns skönt att köra samma märke för att vara säker på att produkterna jobbar bra ihop.

På morgonen använder jag följande produkter:

Pure Radiance Cleanser

Pure Triple Peel, den använder jag några gånger i veckan och den är grym

Pure Lift Serum

Extra Care Moist

Dessa produkter håller min hud återfuktad under dagen, mitt problem är just torrhet så det är viktigast för mig.

Kväll: Under dagen kör jag lite lättare produkter för att på natten köra all in. Både med aktivt serum och en olja som gör en härligt glansig i ansiktet. ÄLSKAR oljan och det behövs inte många droppar. Perfekt att köra på med en massa fukt och annat härligt som får jobba under natten. Som jag tidigare skrivit är det viktigaste att huden blir ren, alltså inga sminkrester kvar efter tvätt. Jag använder små handdukar som jag sköljer i varmt vatten och gnuggar lite lätt på huden för att få bort det sista. Att lägga krämer på en oren hud är inte bra, då tränger det inte in i huden och kan inte arbeta på rätt sätt!

På kvällen använder jag följande produkter:

Pure Radiance Cleanser

Pure Active Serum, använder endast det här på problemområde, i mitt fall kinderna

Glow Oil, en väldigt dyr produkt men alltså älskar den och den håller länge

Extra Care Moist

Efter den här kvällsrutinen lägger jag mig med ett väl fuktat ansikte. 🙂

1 månad senare! 🙂 Kinden har verkligen blivit så mycket bättre. Det tog ett tag efter behandlingen innan jag såg resultat men nu märker jag stor skillnad. Är även så nöjd med nya produkterna. Planen är att göra 2-3 behandling till, kanske kör med olja i slutet för att få en riktig fuktboost. Det är absolut pricey men har man råd tycker i alla fall jag att det är värt att ta hand om sin hud, så mycket den får stå ut med behövs lite extra kärlek. 🙂

Som sagt det här är inget samarbete! 🙂

Kram Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.