TRE FRÅGOR – Amanda Panahi

Amanda Panahi

TRE FRÅGOR

Jag har under veckans gång fått några frågor här i bloggen som jag tänkte svara på i detta inlägg. 🙂 Hoppas att er lördag börjat bra, Busan somnade precis och S kommer snart hem efter en natt på vift. Själv så pustar jag ut lite, varit en intensiv vecka med tidiga mornar, fas 10 Chloé är dessutom tillbaka idag så det är minst sagt upp och ner i humör, Imorgon ska jag sooova, ser redan fram emot det. 😛 Nu ska jag förbereda lite fler inlägg, packa inför dagen i Nacka och göra mig i ordning. Här nedan hittar ni i alla fall svar på några frågor. 🙂

 • Kan du inte berätta lite om din och Carins relation? Hur känner ni varandra sedan tidigare? Är även nyfiken på din garderob? Hur ser sen ut? 🙂 stor kram!

Ja men såklart jag kan det, fått den frågan förut. 🙂 S och Carins man Niklas är kompisar sedan säkert 15 år tillbaka, så jag lärde känna Carin och Niklas när S och jag träffades 2008. Två vänner vi verkligen uppskattar att ha i vårt liv, de är bra människor rakt igenom! 🙂

Här är vi på deras bröllop i Ystad, sommaren 2009. 😍 Haha syns att jag bara är 21 år. 🙈

När vi gifte oss 2014 sjöng Carin i kyrkan, får gåshud bara jag tänker på det. Wow! ✨

ef75aaf36e738fdbd8ae6c45afefec29 9cfe2923a0594c4d4ba43c6807c39ca2 Om du menar hur själva garderoben ser ut så har du bilder här ovan. 🙂 Är för tillfälligt mycket stökigare då jag håller på att rensa och greja där inne, man är ju inte lika effektiv med barn. Om du tänker på vad som finns u garderoben är det en salig blandning av skinnbyxor, jeans, blusar, tighta fodral och högklackade skor. 😀


 • Så snygg outfit! Jag ska på intervju på H&M nästa vecka för en IT trainee tjänst och är så taggad!! Men jag undrar om du har något tips på vad man kan ha på sig på intervjun? Funkar det med skinnbyxor eller borde man ha kostymbyxor? Och har du några andra tips? 😀

Jag tycker skinnbyxor är ett jättebra alternativ för tjänsten, visar att du också har koll på mode vilket alltid underlättar när det är vad företaget jobbar med. 🙂 Här nedan har jag listat tre outfits med skinnbyxor som jag tycker är perfekta för en arbetsintervju, om det inte är ett mer konservativt företag ni söker jobb på vill säga, då är jag fel person att tipsa, haha får fråga S i sådana fall. 😛

Skinnbyxor stajlat med en vit sidenblus kan aldrig bli fel! Till det hade jag kört ett par nättare ankelboots med klack. 🙂 Skinnbyxor med en svart polo eller stickad tröja är perfekt för den här säsongen. En polo passar såklart alla säsonger. Så cleant med ett par snygga skinnbyxor, tight svart polo och snygga boots eller flats.

En snygg svart kavaj med detaljer är ett riktigt snyggt och roligt basplagg enligt mig. jag matchar ofta min kavaj från Balmain X H&M med skinnbyxor, dessutom perfekt för en intervju.

Lycka till! <3


 • Gör du dina fransar? Var isåfall? 🙂

Jajamen jag har gjort mina fransar i några år nu, efter lillan mer sporadiskt men älskar verkligen känslan av att vakna upp på morgonen och känna mig piffig. Varje månad försöker jag i alla fall göra mina fransar, naglar och ögonbryn. När jag har fixat allt så känner jag mig väääldigt snygg! 🙂

Fransarna gör jag hos Ida Holmgren, singelfransar gör jag.

Naglar hos Elina, blir i princip alltid french fade.

Ögonbrynen noppar och färgar jag på Spa by us.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kat

  Hej!! Jag tycker verkligen om din klädstil och känner igen mig väldigt mycket i det du bär. Stilrent. Hur som helst gick mina skinnbyxor sönder förra veckan (favoriterna). Nu hittar jag inga till en snäll prislapp…. Kan köpa dyra, men prio ligger på annat. Letar efter immitation för under 1000 lappen. Har du tips? Vore så snällt om du kunde tipsa! Kram

  1. amandapanahi

   Hej Kat,

   Åhh tack 🙂

   Jag ska kika igenom shoppingdjungeln och se om jag kan göra ett kollage. 😀

   Kram

 2. Karoline

  Amanda, jeg elsker bloggen din! 😍 Og så ser jeg at du har så fine smykker, kan du ikke skrive litt om din fine klokke og ringen og armbånedet fra Cartier? Gave fra noen spesiel eller er det noe du selv har kjøpt i gave til deg selv? 👌🏼

  1. amandapanahi

   Hej Karoline,

   Åhh tack, så roligt att du hittat hit! Ja jag är väldigt nöjd med dessa! 😀

   Klockan fick jag i examenspresent av mina föräldrar och armbandet från Cartier kommer det upp ett inlägg om. 🙂

   Kram Kram