MINA 5 SKÖNHETSFAVORITER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

MINA 5 SKÖNHETSFAVORITER

Inlägget innehåller Annonslänkar!

Efter att ha provat mig fram i måånga år har jag hittat mina topp 5 ute i skönhetsdjungeln, vissa av produkterna har hängt med länge medan en del är relativt nya i mitt liv. Men när man har testat runt så mycket märker i alla fall jag direkt om produkten passar mig. Här nedan hittar ni alltså mina tips till er. 🙂

 • Volume spray från Batiste – Batiste har länge varit en favorit inom hårvård, använder deras torrschampo också. Grymma produkter till billig peng, dröm.
 • Ansiktsvatten från Caudalie – Den här välkända produkten är en favorit hos både mig och mannen, under en period stal han den för att ha på jobbet. Perfekt när man vill fräscha upp och återfukta huden under dagen, även grym att ha med på resor. 🙂
 • Foundation från Armani – Att hitta rätt foundation är inte lätt! Micki rekommenderade Armani och när vi var i Marbella köpte jag denna, alltså wow, bästa jag testat. Den ser så naturlig ut men täcker ändå bra. Jag applicerar min foundation med den här grymma borsten från Real Techniques.
 • Duscholja från Rituals – Min väldigt torra hud älskar den här produkten, så himla härligt att istället för att torka ut huden med tvål faktiskt ge den en boost med olja. 🙂 Den luktar dessutom ljuvligt.
 • Ansiktsolja från Akademi Kliniken – En ny produkt i mitt liv, under en dryg månad har jag använt denna olja och kan bara säga att vi har hittat en livslång relation. Mitt ansikte har nog aldrig varit så återfuktat och glowy. 😀 YAY!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. amandapanahi

   Hej Kristina,

   Åh tack! 🤗

   Ja men precis, efter tvätt och innan hudkräm. 🙂 Den är verkligen underbar, svindyr men tror den kommer räcka länge. 😍

   Kram kram