LOVE BRACELET – Amanda Panahi

Amanda Panahi

LOVE BRACELET

Hej alla fina,

Jag fick en fråga av en läsare om jag kunde berätta lite om mitt Cartier Love Bracelet, vem jag fick det av osv. 🙂 Kanske frågan kom i ljuset av Micki och Damons underbara gåvor till varandra. <3

Givetvis kan jag berätta om när och hur jag fick mitt armband som är en present från min älskade man! Sommaren 2016 när jag hade liten Busa i magen var vi i Italien, utöver ett fantastiskt bröllop i södra Italien åkte vi till Milano och Portofino. När vi kom till Milano mådde jag rätt dåligt, hade problem med foglossning och promenaderna i ett varmt Milano var inte en njutning om jag säger så, aldrig mer gravid på sommaren! Men vi tog oss ut för en liten shoppingtur, det var ändå mitt premiärbesök i Milano. 🙂 Strosade runt och fönstershoppade längs Via Monte Napoleone, när vi gick förbi Cartier sa S kom så går vi in och kollar, Jag tänkte inte så mycket på det, vi har varit inne tidigare på andra platser bara för att kika. Men den här gången sa han att jag skulle prova ett armband, så onödigt tyckte jag men gjorde det ändå, när mannen i butiken fått på mig armbandet sa S, we will take it. 😀 Det var alltså en kärleksgåva till mig som han hade planerat att ge, tyckte det var så fint av honom och preggot fällde givetvis en tår. ❤️

Jag har läst lite på en skvallerblogg angående det här med Love Bracelet, att vad det står för är så förlegat, men tror inte det är många år 2018 som köper armbandet av den anledningen. För mig var den en väldigt fin kärleksgåva inför födseln av vårt barn. <3 Många köper ju dessutom till sig själva eller familjemedlemmar! Skruvmejseln ligger i mitt smyckesskrin och inte är det något S går och bär runt på för att han har låst in mig, haha. 😛 Tanken är dessutom att han ska få ett i framtiden också, jag ska spara ihop lite pengar bara, hihi.

Nackdelen med att ha gemensam ekonomi är att gåvor blir lite mindre speciella, det “drabbar” ju liksom hela familjen och större köp pratar vi alltid igenom. Med undantag för två inköp skulle jag säga (ja förutom diverse julklappar etc genom åren, men stora inköp tänker ja nu), mitt armband som verkligen var en överraskning och en mycket fin present jag köpte till S när han blev delägare. 🙂

Kram Kram

Mamma med liten Busa i magen strosar omkring i Milano. 🙂

❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amalia

  Åh berätta vad du köpt för presenter till din man genom åren? Jag har så svårt att hitta en bra present till min man. Vill gärna att det ska vara något fint, gillar inte ge bort weekendväskor, strumpor, necessär etc, inga småsaker. Vad köpte du när han blev delägare?
  Kram,

  1. amandapanahi

   Hej Amalia,

   Blivit mycket av just dom där presenterna, haha. Väska, slipsar, kashmirtröjor, necessär, träningsprylar etc. 🙈 När han blev delägare köpte jag en klocka till honom! 😍

   Kram kram

 2. Kajsa

  Hej Amanda!! Såååå tråkigt somliga inte bara kan uppskatta den fina och otroligt romantiska sidan av ett love braclet, men men…. 🙂 Det symboliserar evig kärlek och är ett fantastiskt sätt att visa lite extra uppskattning och kärlek på. Kram på dig <3