EN SEN MORGON – Amanda Panahi

Amanda Panahi

EN SEN MORGON

Godmorgon,

Idag blir det ett väldigt sent morgoninlägg, anledningen till det är att liten Busa var vaken halva natten. Har mest mig själv att skylla då jag lät henne sova länge på dagen, tänkte att hon behövde ta igen lite sömn efter tidiga morgnar etc, men nej det var så klart lika med bråkig natt.. S tog morgonen så jag slog upp mina ögon vid 08.30, tur att man har varandra. 🙂 Jag gjorde i ordning mig på nolltid och drog till Öppna Förskolan med lillan. En ny rutin vi har är att lillan sitter på toan och borstar tänderna när jag sminkar mig, toppen. :)) Tror en av anledningarna till att hon vaknade pigg inatt var just att vi inte gjorde något speciellt igår. Är på världens mysigaste ÖF på gärdet, första besöket men absolut inte sista, fick tips av en läsare. 🙂 Många i lillans ålder här, toppen!

S och jag har börjat med en mysig kvällsrutin när han är hemma, nämligen te i soffan till en serie, dock gick jag på toa tre gånger inatt, haha. Får kanske se över om den här rutinen är hållbar. 😂 precis innan lillan kom till oss, runt midnatt, höll jag på att somna men efter det var det som att jag inte kunde blunda, otroligt märklig känsla. Jag blundade men kändes som det var ljust bakom ögonen.. 🤔 Märkligt minst sagt!

Vi körde FaceTime med mamma och Michael (som är ute och reser) precis innan Busan la sig igår, mamma berättade för mig (Busa lekte/lyssnade haha) att de höll på att packa för att åka från Hawaii till Los Angeles. Lillan hörde tydligen detta för hon kom till mobilen och inför mormor och Michael visade hon hur ett flygplan flyger och hur de låter, gullis! ❤️ Så uppmärksam trots at hon är en Busa!

Efter lillans nap ska vi luncha med Lisa och Ludwig på stan. 😍 Mysigt!

Kika in lite senare för tips på “skinn”byxor under 1000 lappen och en guide till Stockholm.

Kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jag o min man har samma rutin. Lägger barnen o då sätter vi på te och kollar serier. Värsta pensionererna 😂