GÅRDAGEN OCH HELGPLANER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

GÅRDAGEN OCH HELGPLANER

Hej alla fina,

Efter en mardrömsnatt med pigg Busa häromnatten blir det numera ÖF varje dag. 😅 Bästa som finns och bra övning för henne, hon kör på och bryr sig inte så vidare mycket om mig. Jag kan utan problem bli kvar i ett rum pratandes med andra föräldrar när hon drar iväg. 🙂 Chloé är så otroligt aktivt, märker verkligen av det när jag ser andra barn i hennes ålder, kan inte ens sitta still 2 sekunder under sångstunden. 🙈

Vid lunch igår mötte vi som sagt upp Lisa och Ludwig för en lunch på Tures. Mumsigt och trevligt, Ludwig sov så sött i vagnen, han är verkligen en lugn och fin liten kille! ❤️ Chloé var lite känslig igår, grät mycket när hon ramlade och var lite i ofas. Inte så konstigt efter en sömnlös natt och vid 16 somnade hon till i vagnen vilket aldrig händer. Fick såklart väcka henne direkt, blev sura miner till att börja med men det ordnade upp sig ganska fort och när vi kom hem fick hon hjälpa mamma i tvättstugan. 🙂 Då var givetvis allt gömt. Är man en sömnskadad förälder om man får lite ångest av att se barn i Chloés ålder och äldre sova i vagnen på eftermiddagen?! 😂 Tänker på hur jobbig deras natt kommer bli.. Rimliga saker jag funderar över ibland.. 🙈

I och med vår halvdana natt är både Busan och jag rätt trötta, hon sov dessutom bara 40 min i vagnen, detta resulterar i att hon ramlar runt en hel del och jag spiller ut saker. Varför blir man så klantig när man är lite i ofas, det är ju då man inte behöver merjobb.🤔

Våra helgplaner då, ikväll kommer som sagt Micki och Damon över på middag, jag frågade om de ville komma innan eller efter Chloé lagt sig, blev ett väldigt tydligt innan!! 👶🏻❤️ Tror de saknat lillan väldigt mycket mer än oss, haha. Det bjuds på pasta och rödvin här hemma, precis vad de behöver efter mexikansk mat och dryck. 😍 Varje gång vi ses har vi så mycket att prata om så hälften glöms, på riktigt funderat över om vi behöver skriva upp ämnen innan. 😂

Imorgon ska vi hänga med morbror och moster, blir mysigt det. Dom kommer över på eftermiddagshäng och middag. Chloé älskar att ha folk över, hon sprudlar verkligen när hon ska visa upp alla sina leksaker. 🙂 Söndagen är oplanerad, ska kolla med Steffi om de kan ses, vill verkligen krama på liten gudbebi! ❤️

Nu ska jag leka med liten älskling och fixa i ordning ett hem i halvt kaos.

Kram Kram

Liten trött älskling! ❤️

Lyckan när det står ett piano i Busans storlek nere i källaren. 😂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  Haha vår dotter som är 1 sover alltid vid 4 i ca 20-30 min för att orka kvällen hihi. Sen sover hon från 19.30-07 ändå 🙈

 2. Lisa

  Haha jag och min man tänker alltid samma om vi ser ett barn sova efter 15-16 tiden 😂 Vi ojar oss tillsammans över hur de föräldrarna tänkte nu 🙃

 3. Josefin

  Haha jag är precis likadan! Är alltid helt chockad när jag ser barn i mitt barns ålder som sover efter 15-16. Går alltid och funderar hur deras vardag ser ut😂

 4. Mikaela

  Jag förstår inte heller hur vissa kan ha sina barn sovandes på eftermiddagen. Kanske har de barn som ändå somnar på kvällen?! 😱
  Vilken öppna förskola går ni till? Var nästan bara på villagatan när jag var föräldraledig, vore kul att hitta några andra pärlor 🙂
  Kram