SÅ HÄR VILL JAG KLÄ MIG I VÅR – Amanda Panahi

Amanda Panahi

SÅ HÄR VILL JAG KLÄ MIG I VÅR

Inlägget innehåller annonslänkar!

 

1a5d37757df2d048d946c686d45a3649

e8989b675af4e94ece494eccc11bad0e

 

Det här är verkligen min typ av inspo, jag följer aldrig trender slaviskt utan kör på det jag tycker är snyggt. 🙂 Kan ju aldrig bli fel med ett par snygga tajta jeans, vit skjorta och heels! Vill bara att det ska bli vår så man kan ha nättare skor när man ska ut på galej. Jag har satt ihop ett litet kollage här nedan med inspiration från ovan bilder! <3

BeFunky Collage

Skjorta | Jeans | Sandaler | Blus | Skärp | Skjorta | Jeans | Kappa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.