NEW YORK TOPP 5 – VAD JAG SER FRAM EMOT – Amanda Panahi

Amanda Panahi

NEW YORK TOPP 5 – VAD JAG SER FRAM EMOT

Hej alla fina,

Hoppas ni njuter av er söndag. <3 Vi hänger här hemma med lillans morbror och moster, jag ska laga smarriga Oumphburgare till gänget. 🙂 Nu är det inte många dagar kvar tills jag åker till NYC. 😀 Börjar bli rätt taggad! Har listat vad jag ser mest fram emot med första resan utan liten här nedan,

  • Flygresan!! 8 h och 50 min helt ostört!! Varken Busa eller mannen med mig, haha. CAN I GET AN AMEN!! 😀 Dessutom i Business, där ska jag ligga och sippa på ett glas bubbel med en bra film i bakgrunden. Herregud, ser fram emot det på en orimlig nivå, blir drömmigt efter dessa tuffa nätter.
  • Umgås med S såklart. 🙂 Nu kommer han jobba en del då han är där på partner konferens, men det kommer givetvis bli mycket tid ihop också!
  • Vi ska bo på 1 Hotel som verkar så nice, blev väldigt förtjust när jag såg det hotellet i Miami och bokade det nu inför New York. Självklart ska vi äta på en massa härliga restauranger, mums, god mat är fasen livet. Har tidigare bott i Soho men då S kontor ligger i midtown blir det här perfekt. Dessutom väldigt nära till all shopping. 😉

img_7485.jpg

1 Hotel Central Park

  • Sova ostört!!! Jag ska sova såååå mycket. Sovmornar, disconaps, ja you name it! En hel natt utan att vakna av en Busa, wihoo. Tror inte jag kommer ha så svårt med jet lag, lär ju inte vakna mitt i natten direkt när min kropp skriker efter mer sömn. 😛 Efter dessa riktigt tuffa dagar med natthärjande och förkyld Busa kan jag faktiskt inte tänka mig något härligare än några hotellnätter.
  • S företag ordnar så himla mycket trevligt även för oss gäster, gratis blow dry på en sådan bar och privat frukost/shopping på Bergdorf Goodman innan öppning lockar ju givetvis mig en hel del, haha. Söndagen innan vi åker hem ska vi åka skridskor på Rockefeller Center som byrån har abonnerat, hur nice! Sedan är det free access till en mängd museum, tours (FDNY/NYPD lockar mig) och Broadway shows, tyvärr tror jag vi missar Lion King då det blir för nära resan hem, synd. Dessutom fixar de middagar, fester etc. Ja, något för alla smaker erbjuds, himla fint styrt måste jag säga. 🙂

Senast jag besökte New York var med mamma i maj 2015. 😍

S och jag på en weekendresa i Paris! 💃🏼 Ser så mycket fram emot att hänga på tu man hand!❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.