EN MYSIG MORGON – Amanda Panahi

Amanda Panahi

EN MYSIG MORGON

Hej alla fina,

Chloé går för tillfället runt och pratar med sina Babblarnafigurer. 😍 Blivit ett rejält uppsving för Babblarna sedan hon lärt sig namnen och fått prylar och böcker. Lillis vaknade vid 06 och sedan låg vi och mornade oss ett tag, mycket bättre än föregående natt. Jag byggde upp en hel rad av kuddar, så mysigt och inatt sov liten på egen kudde. Hon snarkar som en riktig farbror, gullis. 😂 Vi har en riktigt mysig morgon trots utspilld välling i micron och kaffe i soffan, jag är skyldig till vällingen och Busan till kaffet då hon spontant hoppade i soffan.. 🤔 Vår stackars fina soffa, så mycket den fått stå ut med, för er som hängt med ett tag minns ni kanske att Chloé var en riktig spykråka i mååånga månader. 😤

Lillan lekte runt här igår med moster och morbror, eftersom hon var lite trött ramlades det runt en del, liten ville så gärna härja runt men kropp och knopp hängde inte riktigt med. Hon ramlade och slog hakan i docksängen mammas lilla älskling, har ett sår där nu. 🙁 Det tog inte lång tid för henne att tröstas men det gör alltid lika ont när ens lilla har ont. Hennes förkylning börjar redan bli bättre tycker jag, ska göra citron och ingefära vatten till oss, lite starkare variant till mig, vill inte bli sju!!

Har dividerat med mig själv angående om vi ska lämna Louis på dagis eller inte, det blir ett icke på den, såg att det ska vara snöblandat regn i eftermiddag så orkar inte ge mig ut i rusket för att hämta honom.

Nu ska jag föröka dricka en kaffekopp utan att den hamnar i soffan. 😅 Vi hörs lite senare, bland annat med vår helg i bilder.

Kram kram

❤️❤️

🤔🤔

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gabbi

  Hej,
  Den kudden i soffan med fjädrarna var urfin! Var kommer den ifrån?
  Supermysig blogg, hon är så fin er lilla tjej!

  1. amandapanahi

   Hej Gabbi,

   Åh tack! 💗💗 Märker heter coral & tusk köpt på en liten butik på Karlavägen. 🙂

   Kram kram

 2. Nina

  Hej Amanda! Följer din blogg dagligen men skriver sällan någon kommentar. Ville bara skriva du gör ett grymt jobb, både med blogg och som mamma:)! Gillar dina ärliga inlägg om mammalivet som inte alltid är så glammigt och enkelt, särskilt inte med en liten busig sötnos med mycket energi:). Har själv en son på 2,5 år (som alltid varit väldigt aktiv) och en liten dotter på 6 mån. Känns skönt att höra att det är fler som inte har det så lätt för att ta med barnen på luncher mm där barnen inte kan aktiveras.

  Ha en underbar resa till New York! Kram på er!

  1. amandapanahi

   Hej Nina,

   Åh tack, blev väldigt glad över din fina kommentar!! 💗💗 Hehe, ja busig är hon minst sagt. Och full rulle för er med två småttingar kan jag tänka! 😅

   Tack! ⭐️

   kram kram