INSPO – SÅ HÄR VILL JAG SE UT I NYC – Amanda Panahi

Amanda Panahi

INSPO – SÅ HÄR VILL JAG SE UT I NYC

Inlägget innehåller annonslänkar!

Hej alla fina,

Jag har senaste dagarna spenderat en hel del av mina kvällar på Pinterest för att hitta inspo till NYC. 🙂 Att känna sig snygg i kylan är inte alltid så lätt, och I hate to break it to you men vi har några månader kvar här hemma.. Men så länge inte väderleken visar på regn är det inte så svårt att få till en snygg look på vintern. Ett tips är att ha en tunn dunjacka under kappor, jag har en från Uniqlo, då kan man både vara snygg och varm. 🙂 Här nedan hittar ni min typ av inspo med tillhörande kollage. <3

 

Liknande produkter:

BeFunky Collage1

Kappa (på rea) | Kappa (på rea) | Solglasögon | Solglasögon

Liknande produkter:

BeFunky Collage

Faux Fur | Polotröja (på rea) | Bikerbyxor (på rea) Boots (på rea) | Hatt

 27d31c8f76b1db1bec68862fdcea6db4

Liknande produkter:

BeFunky Collage

Kappa (på rea) | Jeans | Boots

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.