JUNIBACKEN OCH LITE FUNDERINGAR – Amanda Panahi

Amanda Panahi

JUNIBACKEN OCH LITE FUNDERINGAR

Godkväll alla fina,

Busan och jag har varit på språng hela dagen känns det som, lämnade och hämtade Louis på hundtrim imorse och när det blev eftermiddag traskade vi bort till Junibacken, så glad att vi har årskort där! Vi fick dessutom med oss Micki på promenaden dit, Stockholm bjöd verkligen på ett underbart väder. 🙂 Som vanligt härjade min lilla Busa runt på Junibacken och allt ska upptäckas. Eftersom den här lilla aldrig får feber är energinivån lika hög trots en liten förkylning. 😅 Sitter inte still i en sekund med andra ord.

Ibland slår det mig hur lyckligt lottad Chloé är, som har ett liv med mycket trygghet, kärlek och roligheter! Något hon såklart inte vet om men hur “lyxigt” är det att få hänga på ställen som Junibacken med sin mamma och typ rest runt halva jorden innan hon är 1,5 år. I samma tanke och när jag ser henne leka omkring tänker jag på hennes pappa som i lillans ålder levde i ett land med krig och politiska oroligheter. 🙁 För oss är det väldigt viktigt att Chloé i första hand får sina värderingar från hennes föräldrar och inte av omgivningen i det området vi bor. Att vara en snäll person med mycket omsorg och respekt för andra är a och o!! Dessutom en medvetenhet om hur världen ser ut och att förstå värdet av saker. Chloé ska bli ett barn med mycket empati, ett öppet sinne och ett trevligt sätt, det ligger givetvis mycket hos oss som föräldrar! Hon får (förhoppningsvis) en väldigt fin uppväxt och det är något som gör mig väldigt lycklig. För S att kunna ge henne så mycket han inte hade som barn måste vara en väldigt härlig känsla! ❤️

Jaja, det var lite av mina funderingar denna kväll! 🙈 Nu har Busan somnat, jag ska laga en Halloumisallad och därefter fixa inför resan! Hoppas ni alla har en mysig kväll.

Kram Kram

Busan och mammas dag i bilder! 💗

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hon är bara såå galet söt, vet att jag skriver det varje veckan men äh jag bjuder på den 🙂
  KRAM och ha det super i NYC!

 2. Susanne

  Tänkte att det är nog bra att ta bort mittdelen i Stokkesängen innan hon börjar klättra upp inifrån o ramla över kanten, ner på golvet, då kunde hon slå sig rejält, då hon verkar vara orädd o stark 😊

 3. Susanne

  Tack för en så bra blogg! Känner så väl igen mig i området, då vi bor i samma område. Min dotter är 4 år nu o vi gick mkt på Villagatans ÖF med, Sthlms bästa, fick den rekommenderad. Där står det dock att man inte ska gå dit om barnet är förkylt eller sjukt. Har aldrig blivit förkyld där eller på Lotta’s Buskul. Torkar alltid dotterns händer med våtservett efter vi varit där. Vattenhuset på Östermalmsgatan är ett bra badhus, ca 34 ° i vattnet, skönt för mammor o barn. Biblioteket på Fältan har barnaktiviteter i bland, såsom knattebio o sångstund m.m, Har Stokkesängen till Alexandra, den är 1.35 lång så de kan ha de länge. Tog bort mellandelen vid ca 2 års ålder så hon går ur själv o kommer in till mig på natten/tidig morgon. Tror inte Chloe slår sig om du visar hur hon går i o ur den själv, jag har en mjuk matta framför så det är mjukt. Palla upp henne med kuddar, kan ha en kudde under madrassen på den sängen så lättar det att andas för henne. Fina ni är, du o Chloe! Ha en härlig resa!

  1. amandapanahi

   Hej Susanne,

   Tack så mycket! 😍 Åh då måste Chloé haft lite otur då det kom en förkylning direkt vi började på Öf igen. 😅 Eller så är hennes mamma inte lika smart, tack för tips med våtservetter, brukar alltid bli tvätt när vi kommer hem men då är det ju lite sent. 🤔 Hoppas min lilla är frisk nästa v så vi kan köra på med lek igen, Buskul börjar då också, längtar! 😍 Kul att vi har samma favoriter!

   Tack så mycket för dina tips!! 🙂

   Kram kram

 4. Josefin

  Hej, är säker på att chloe kommer få sådana värderingar när hon har så medvetna föräldrar:)
  Jag vill också att min son ska bli empatisk och värdera alla människor lika. Min son som är 2 år i maj har också rest utomlands redan 6 gånger. Medan hans pappa flydde under dödshot från Bosnien när han var 5 år:(
  Önskar inga barn den skräcken:(

  1. amandapanahi

   Hej Josefin,

   Viktiga egenskaper! 😊 Tror dom blir fina barn, framförallt när dom har pappor som har varit med om så mycket och kan tala om din uppväxt. Hoppas det ger små bra perspektiv och syn på livet!! Hemskt är det, tänk vad barn går igenom i världen. 😪

   Kram kram