TISDAG OCH TVÅ DAGAR KVAR – Amanda Panahi

Amanda Panahi

TISDAG OCH TVÅ DAGAR KVAR

Godmorgon,

Lilla Busan sov i egen säng inatt, vaknade till vid midnatt men somnade om när jag kom in. 😍 Dock vaknade hon 05.15, haha man kan inte få allt.. Men att få sova drygt 5 timmar helt ostört var ändå väldigt härligt. Vi mornade oss dessutom en timma i vår säng, mysigt. Här hemma blir det snart frulle sedan ska vi knata iväg och lämna Louis på klipp. 🙂 Vad vi ska göra under tiden får vi se, lutar mot en sväng till parken. I eftermiddag tror jag att vi går till Junibacken och imorgon är hon förhoppningsvis tillräckligt frisk för att gå till ÖF, lite snorig känns inte så farligt det är ju i princip alla småttingar den här tiden på året.

Nu är det bara två dagar kvar till New York, Busans 05 mornar gör det ju inte lika svårt att lämna hemmet för några hotellnätter. 😂 S är redan där och värmer upp staden, får en massa härliga bilder, utsikten från deras kontor är helt galen. Idag kommer mommo hem från deras Hawaii/LA resa, härlig jetlag när man ska passa Busa. 🙈 Tur att min mormor och morfar kommer, de är ju väldans morgonpigga.

Fick en fråga angående recept på helgens tryffelpasta, jag utgick från det här receptet, dock använde jag färsk tagliatelle, svamparna jag valde var skogschampinjoner och portabello, parmesan som ost (toppade med det också) och så hyvlade jag över färsk tryffel i slutet. 😍 Generellt så har jag bara recept som en riktlinje, tycker alltid de är för lite av allt typ så smaka av och kör på. 😋

På tal något annat, är det bara jag som väntar orimligt mycket till tiden då barnen slipper vantar, herregud. På en sån liten som Busa är det fasen omöjligt att få till det med stora handskar, hon kan inte leka ordentligt i parken och utan blir för kallt. 🙄 Lillis ville spela bandy i parken igår men kunde ju inte greppa klubban.. Nä nu är i alla fall jag färdig med detta ruggiga väder men inser att det är önsketänkande, haha. Gud vad parken är mycket mysiga årets tre andra årstider, nu är det mestadels inomhus lek såsom ÖF och Junibacken. Nästa vecka tänkte jag att vi skulle bada någonstans, har ni bra tips på trevligt och lugnt badhus? 😍

Nu ska vi leka lite innan frulle, hon är för söt lilla hjärtat, kommer till mig när hon vill att jag ska ta bort snoret. 🙈❤️

Vi hörs lite senare!

Kram Kram

❤️❤️

Tuff dag på jobbet när man somnar på ratten, haha. 😂

Att den här lilla inte slår sig så ofta är märkligt.. 😅

Sitta här och försöka kasta ner kastrullerna i urnor var ju skoj.. 🤔

Jag gjorde lite ingefära och citron te till Busa och mig. Nu ska liten bli frisk och jag inte sjuk. 🙈

Ny färg på naglarna blev det igår, Busa var med moster och morbror 1 timma. Jag hade beställt smarriga köttbullar från Saluhallen via Foodora till gänget, inland får man göra det lätt för sig. 🙈

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Samdea

  Hej!

  Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde svara på var er soffa är ifrån? Är den beige! Precis en sån jag velat ha länge!

  Tacksam för svar:)))

  1. amandapanahi

   Hej Samdea,

   Ja såklart! 🙂 Den är från Eilersen, modellen är tub, färg vet jag inte vad den heter men är grå och ser lite ut som sammet.

   Kram

  1. amandapanahi

   Hej Helena,

   Är ju lite annorlunda skulle jag säga då hon inte interagerar med dom andra barnen på Junibacken, hon springer omkring för sig själv. Skulle dessutom säga att 90 % av barnen hade rinnande näsor där idag.. Hon har varken feber eller hosta, hon är snuvig precis som dom flesta barnen just nu. Men eftersom det är så intimt på ÖF vill jag inte vara den föräldern som kommer med för snorigt barn! 🙂

   Kram

 2. Erica

  Hittade din blogg förra veckan och JAG ÄLSKAR DEN! Mitt tips på badhus är Tyresö, så bra och både varmt i bassängen och i luften. Så det rekomenderar jag!
  Kramar

  1. amandapanahi

   Hej Erica,

   Åh var kul att du har hittat hit och gillar bloggen! Wiee! 😍😍 Tack så mycket för toppentips, värmen är verkligen a och o!

   Ha en härlig vecka!

   Kram kram

 3. Lisa

  Vi brukar bada i Duvbohallen i Sundbyberg. Mysig barnavdelning som alltid varit lugn de ggr vi varit där. Ligger invid Duvbos tunnelbanestation. 🙂 Kram!

  1. amandapanahi

   Hej Lisa,

   Åh tack för tips, det ska vi spana in! Perfekt med enkelt att ta sig! 🙌🏻🙌🏻

   Kram kram