ATT FÅ VAKNA AV SIG SJÄLV – Amanda Panahi

Amanda Panahi

ATT FÅ VAKNA AV SIG SJÄLV

Hej alla fina,

Vilken magiskt natt vi har haft! Äntligen förstod Chloé att hon måste sova ut för att bli fit for fight. Hon vaknade till strax innan jag la mig igår för att hon kastat sig runt i sängen och hade inget täcke. 🙈 Jag vaknade av mig själv, kollade klockan som visade 07 (!!) och i samma sekund hörde jag en liten Busa som sjöng Bä Bä i sin säng. Wow hon sov i egen säng och vaknade alltså 07!! Herregud känner mig så pigg och hon likaså. Det där med att vakna av sig själv är bra härligt hurrni och 7,5 timma ostörd sömn behövde den här mamman. 🙌🏻 Klyschigt nog känner jag mig verkligen som en ny människa och idag kommer dessutom mommo, Busa och jag har ju varit ensamma i veckan, blir perfekt att mamma kommer idag så jag kan få packa färdigt. 🙂 Mamma råkade dessutom få syn på mina fötter på FaceTime och beordrade mig att fixa dem idag, haha inte mig emot🙈, fossingarna gillar verkligen inte vintern och mina stackars hälar spricker. Skönt att fixa innan man ska knata runt i en storstad några dagar. 🙂

Annars har vi inte mycket på schemat idag, blir lek och en sväng till parken skulle jag tro. 🙂 Väntar med ÖF till nästa vecka och då börjar dessutom Buskul. Chloé och jag dansade till buskuls låtar häromdagen och hon såg så fundersam ut, märkte att hon kopplar ihop det med att vara på Buskul.

Ikväll ska jag på matlagningskurs tillsammans med Richard Juhlin (alkoholfritt bubbel ni vet), ska bli väldigt mysigt och förhoppningsvis gott, haha. 😍

Hoppas ni får en härlig onsdag! 💗

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.