5 FACTS OM VÅR RELATION – Amanda Panahi

Amanda Panahi

5 FACTS OM VÅR RELATION

Hej alla fina,

Den här veckan har vi som sagt (1 milj gånger) varit tillsammans i 10 år, tänker att bloggen får gå lite i kärlekens tecken under kommande vecka. ❤️ Vi tjuvstartar ikväll med 5 facts om vår relation.

 

 • S och jag Träffades i början av 2008 på en nattklubb i Göteborg, genom en gemensam vän. Det var vi från i princip dag ett, klyschigt men det var kärlek vid första ögonkastet. Eller jag hade hälsat på honom två gånger innan, men typ första ögonkastet. 😛 Jag var 20 och S var 25 när vi blev ihop, sjukt att vi nu är 30 och 35, dessutom är vi föräldrar till den finaste lilla människan, de bästa 10 åren for sure. <3
 • Vi har alltid haft gemensam ekonomi. När vi träffades hade S nyligen börjat jobba och jag fick jobb på NK när jag flyttade till Gbg, våra löner fördes varje månad över till ett gemensamt konto. Det har aldrig varit några problem eller större diskussioner kring detta ämne, vi båda har alltid vetat att det är vi och sett ett gemensamt mål, allt var så sjävklart från start. Det vi gör och besluten vi fattat under åren är bäst för vår familj och det är såklart viktigast. Att vi båda kan jobba med det vi tycker är roligt och få ihop tillvaron känns som ett privilegium.
 • Tillsammans köpte vi vår första lägenhet, S bodde i en hyresrätt när vi träffades och jag bodde i mammas lägenhet. Det var inga 20 % i kontantinsats på den tiden kan man ju säga, haha tur för oss. Vi har sedan dess köpt två till lägenheter (en i Gbg och två i Sthlm), alltid 50/50 givetvis, det är tjusningen med att träffas unga med typ 0 kr på sparkontot. 😛
 •  Det var jag som ville flytta tillbaka till Stockholm, när vi tog beslutet fick S jobb väldigt snabbt och han flyttade upp några månader innan mig då jag inte var klar med studierna. S och min bror bodde tillsammans i mammas lägenhet och jag bodde hemma hos svärmor i Göteborg några månader. 🙂
 • Vår dröm för framtiden (förutom hälsan och att det alltid är vi) är att köpa en större lägenhet i stan och ett härligt landställe där våra barn (förhoppningsvis får vi ett till barn) kan få en härlig barndom. Drömmar kan givetvis ändras och vem vet vi kanske sitter med ett hus om några år, men just nu är det så vi ser vår framtid.

Småttingar. 🙈

På vår första trip ensamma sedan Lillis kom!❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. amandapanahi

   Hej Johanna,

   Dom är från Zara, finns online, spanar du in inlägg från i fredags med tre outfits så har jag länkat dom. 🙂

   Kram

 1. Sofia

  Gtattis till ert 10-års jubileum. Ni är så fina tillsammans. Påminner om min man och jag som träffades när han var 25 och jag 23 när vi båda studerade utomlands. Vi visste också från första ögonkastet att det var vi dock tog det några år innan vi gick ordning på logistiken och kunde gifta oss. Detta var 33 år sedan så var lite svårare att flytta mellan olika länder på den tiden 🙂 Men det löste sig till slut, vi gifte oss och fick två söner.

 2. Nana

  Du är så bra och en sann inspiration. Speciellt i dessa tider då det talas mycket om rasism. Du är en sann förebild. Tack för att du finns.