MIAMI CHLOÉ – 6 MÅNADER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

MIAMI CHLOÉ – 6 MÅNADER

Vår första resa med Chloé var till Marbella och då var hon 4 månader, det var allt annat än en enkel liten bebis vi hade med oss kan jag lova. 🙈 Vi hade redan innan lillan föddes bokat en resa till Miami, givetvis biljetter som gick att boka av, efter Marbella blev vi lite shaky inför Miami.

Samma dag som liten blev 6 månader korsade vi Atlanten, lärde oss bland annat att heldagsflyg inte är att föredra.. puh! 😂 Jag hade medvetet inte fasat ut amning ännu då jag ville att liten skulle få i sig vätska under resan, från att amma lite då och då dagtid blev det helamning igen, Chloé hade även 24/7 servering nattetid. 🙊 Vet inte om vi glorifierar den här resan då det var den första bara vi tre och något vi sett fram emot länge, men Chloé var en riktigt rolig figur som blev en favorit bland personalen på hotellet, varje morgon fick alla det största leendet från liten Busa.

Vi bodde på samma hotell i 15 dagar och bara njöt av vad Miami har att erbjuda. 6 månader var en perfekt ålder för den här typen av resa. Hon hade kommit över fas 4 med mycket skrik och frustration men inte nått fasen där de vill bara vill framåt och även då blir frustrerade. Det var kul att hon var så med, hon kunde bada, sitta i barnstol, åka resevagn och sitta själv. Men ändå såpass liten att hon sov flera gånger per dag och framförallt somnade hon på väg till restaurangen varje kväll, det var givetvis perfekt för då blev det hela dagar med Busan och på kvällarna kunde vi äta på riktigt bra ställen. S och jag kollade på bilder från den här resan igår och kan bara konstatera att Busan var en riktig legend som levererar posér av rang. Hade glömt att hon var så rund och gossig, man kan ju sakna Miami Pushak (blöja på persiska) som vi kallar henne.😂😍

Hon var givetvis inte bara en dans på rosor men mycket nöjdare än tidigare, helt enkelt en perfekt ålder för den här typen av resa. Underbara minnen!❤️

Haha asså vår älskade Busa var för rolig som 6 månaders bebis. 😛

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Men jag dör så sööööt hon var/är! I synnerhet på den bilden när hon “går” på gräsmattan i en blommig blus som en parant liten dam, haha. Gulleplutt!

  2. Erica

    Hon är så fin eran busa! Kan inte du tipsa lite om Miami? Vi åker dit om en månad och jag har 0 koll när det kommer till allt haha.
    Sen undrar jag om du skulle kunna skriva om ert bröllop, vore så kul att läsa om och få se din klänning och så 😍
    Trevlig helg! Kram