3 FRÅGOR – Amanda Panahi

Amanda Panahi

3 FRÅGOR

Godkväll alla fina,

Hoppas er fredag är förträfflig! Jag har samlat några av frågorna jag fått under veckan. 🙂 När det kommer till nedan frågor har jag skrivit inlägg om dessa innan så det får bli en liten tillbakablick helt enkelt.

 

Så fina ni är, man ser verkligen hur bra ni passar ihop! Jag blev lite nyfiken på hur S friade till dig? Gjorde han något speciellt, vad sa han, hade han köpt en ring eller fick du välja själv? 🙂

Tack så mycket! <3

Har skrivit lite om det här i tidigare frågestunder, att förlova oss var ett gemensamt beslut och vi bokade en härlig resa som då blev vår förlovningsresa. Det passade oss bra och kan ärligt inte se S fria, haha med sånt är han blyyg. Ringen valde jag själv ut ihop med S. <3 Du kan läsa om ringen HÄR!

Kram

 

Hon är så fin eran busa! Kan inte du tipsa lite om Miami? Vi åker dit om en månad och jag har 0 koll när det kommer till allt haha. Sen undrar jag om du skulle kunna skriva om ert bröllop, vore så kul att läsa om och få se din klänning och så 😍 Trevlig helg! Kram

Åhh tack! <3 Gällande Miami vet jag inte ert upplägg men HÄR är min guide jag gjorde efter resan. 🙂 Vi njöt av dagar vid poolen eller stranden, en liten shoppingtur blev det men mest chill då Chloé var så liten och på kvällarna körde vi riktigt bra middagar med sovande lillis i vagnen. 🙂

Vad kul att du vill läsa om vårt bröllop, jag har faktiskt gjort en bröllopsyra i 5 delar. 😀 Här hittar du dessa inlägg: Möhippa / Klänningen / Blommor, dukning, smink & hår / Vigsel / Festen. Gjorde även ett sammanfattande inlägg året innan som ni hittar HÄR.

Kram

 

Så fantastiskt fin tjej ni har! Kul att läsa om hennes utveckling 😊. Undrar hur ni fick så enkla nattningar? Minns att du ammade rätt länge? Har själv en 8 månaders som just nu men i princip alltid ammats till sömn men nu somnar endast i famen och gärna ammandes! Pappa duger därmed inte så bra, sen samsover vi också för att vi ska få så bra sömn som möjligt! Spjälsängen bredvid används mest dagtid för lek! Har du skrivit ngt inlägg om detta tidigare? 

Tack så mycket! <3

Puh, en lång och brokig väg med litens sömn, hon sover fortfarande sådär men är det något som fungerar strålande är det just nattningen. 🙂 Jag har skrivit lite om det tidigare, men i korta drag, aldrig mat (välling etc) i sängen, hon får sin flaska i soffan och så från dag ett, vi har aldrig hjälpt henne somna typ vaggat runt i rummet och sedan lagt ner, vi kör speldosa och nattipuss sedan går vi ut. Jag ammade tills hon var 7 månader och det var egentligen då hon kunde börja sova i egen säng och nattas. 🙂 Tror många småttingar vägrar en hel del när amning finns med i bilden, så var det med Chloé iaf. När jag slutade släppte faktiskt det mesta, hon åt mer, sov bättre etc. Du kan läsa lite av mina tips HÄR och HÄR.:) Lycka till!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.