EN ROLIG LISTA – VEM ÄR JAG – Amanda Panahi

Amanda Panahi

EN ROLIG LISTA – VEM ÄR JAG

Vid matbordet? Den som äter lite för fort.. Inte blivit bättre sedan tiden när lillan inte gick att lägga ifrån sig, hade 2 minuter på mig att äta lunch om jag ville använda båda händerna.

På nattklubben? Den som älskar att dansa och inte helt ovanligt att ni hittar mig ståendes på en soffa. :O

På stranden? Solguden! Chillat lite på äldre dagar men tidigare ville jag knappt lämna solstolen för en lunch. Nuförtiden gillar jag en mix av sola, bada, leka med liten, långlunch, en nap i skuggan och skönt eftermiddagshäng när värmen börjar lägga sig.

På efterfest? Kan nog räkna på en hand hur många efterfester jag varit på, verkligen inte min grej! Gillar att gå ut men sedan blir jag trött och kan inte tänka mig annat än att gå hem och sova. 😛

I klädbutiker? Den som gärna kollar runt själv, får lite spader när en expedit förföljer mig. Jag gillar att kika omkring, samla på mig mycket plagg och prova i lugn och ro. Men egentligen är jag nog mest en näthandlare, framförallt sedan Chloé kom.

Hemma hos andra? En bekväm gäst och en gäst som alltid har med sig en flaska vin. 😛 Är mestadels hemma hos väldigt nära vänner där jag vet vart allt finns, så det brukar bli att ta fram en vattenskål till Louis etc. Både S och jag är väldigt positiva och tacksamma gäster, alltid med ett glatt humör och som visar värdparet uppskattning för dess insats. 🙂

I sängen? Den som vill ligga helt ensam och rör mig väldigt lite, ingen stökiga person på natten. Innan Chloé kom fanns det inte på kartan med närkontakt, haha. Man sover ju ändå bara så vad spelar det för roll, mycket bekvämare att ha yta. 😛 Men att somna med Busan är mysigt!

På flygplanet? Nuförtiden den som gör allt för att mitt barn inte ska störa övriga passagerare! Tidigare en riktig chillare, jag sover väldigt dåligt på plan så det har blivit många filmer och chipspåsar, vad ska man annars göra på ett plan än att äta.

Hemma en chill dag? Liggandes i soffan framför en serie iklädd myskläder, men sådana dagar existerar inte så ofta längre, Chloé uppskattar inte att chilla.

I ett förhållande? Ojoj, svår fråga! Jag tror jag är en väldigt snäll och hjälpsam fru, men även lite krävande tror jag. Mitt humör kan lätt smitta av sig, bra som dåligt. Jag är definitivt den roligaste i vårt förhållande, haha. Gör allt för min man och likaså han. <3

På morgonen/kvällen? Varje morgon drömmer jag om att få sova liiite till, innan lillan var jag verkligen ingen morgonmänniska, hade svårt att ta mig upp till jobbet varje dag, låg och snoozade in i sista sekunden. Kvällen är mer min tid, när lillan är lagd lägger det sig ett lugn över hemmet och jag myser in mig i soffan.

Hej från kvällens soffmys. 💗

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.