VÅRA DAGAR OCH EN LITEN LISTA – Amanda Panahi

Amanda Panahi

VÅRA DAGAR OCH EN LITEN LISTA

Hej alla fina,

När jag för några månader sedan frågade vad ni helst läser om här i bloggen var det många som svarade att  de gillar att läsa om vår vardag, skoj! 🙂 Vardagen har under senaste 1,5 åren ändrats väldans mycket, nu tror jag det kommer se rätt samma lika ut tills liten börjar på förskolan i augusti. Hur ser då en dag ut hos familjen Panahi.

Den startar alltid med att liten vaknar i vår säng strax efter 06, jag vill som vanligt inget annat än att sova vidare haha snälla kan jag inte bli lite morgonpigg.. S brukar lämna Louis på dagis och därefter äta frukost med Busa och mig, oftast hinner jag med en dusch medans han är hemma, för att sedan klä på liten för Öppna Förskolan. 09.30 lämnar vi nästan varje dag hemmet för att gå till ÖF; Oscars Kyrkan är vår favorit just nu, så trevliga föräldrar och de flesta barnen är över 1 år. 🙂 Runt 11.15 är vi hemma igen, liten sover då 1-1,5 timma och under tiden äter jag lunch, myser framför tv eller något annat härligt. Nu när vädret förhoppningsvis blir bättre kommer vi köra parken i samband med hämtning av Louis på eftermiddagen. En aktivitet per dag räcker inte riktigt längre, hon är som sagt en liten Busa. 😛 Eftermiddagarna blir väldigt långa om vi bara är hemma.. Strax innan 19 blir det välling och sedan bums i säng. Då blir det mycket myshäng i soffan och givetvis en hel del tid till bloggen. 🙂

Dagarna nuförtiden ser alltså rätt lika ut, självklart skojar vi till det ibland också, haha. 😛 Men minst en Busan aktivitet per dag, annars går vi båda in i väggen.

 

På tal om att vintern aldrig ger med sig, jag har fyllt i en liten lista om hur senaste månaden sett ut i mitt liv. 🙂

Månadens färg: När jag kollar igenom mina bilder så skulle jag säga svart då vintern vägrar ge med sig..

Månadens favorithändelse: Att S och jag firat 10 år ihop! <3

Månadens dryck: Ett gott glas rött vin och kaffe är månadens favvodrycker.

Månadens klädesplagg: Min gråa Faux Fur for sure. Är dock rätt sugen på att byta ut den mot en vårkappa nu.

Månadens middag: Tror hamburgare är det jag ätit mest den här månaden.

Månadens bästa inköp: Har inte shoppat mycket alls men min nya klänning från Gina är jag väldigt nöjd med.

Månadens bästa beslut: Att checka in på Grand Hotel för en natt. 🙂 Så härligt att få ett dygn ihop med min fina man. Att sova en hel natt utan uppvak och vakna av sig själv på morgonen var LYX!

Månadens projekt: Lägenheten är största projektet nu och framöver. Väntar på offert för att sedan sätta igång, under tiden kollar jag runt efter en massa inspo.

Månadens längtan: Att snön ska FÖRSVINNA!! Min stackars kropp orkar inte kriga mer med en vagn i snön och hur sugen är man inte på lite vår. ;P

Månadens uppfyllda mål: Att bli bättre på att ta tag i saker, inte där till 100 ännu såklart men på god väg. 🙂 Veckans to-do är att lämna in soffan på kemtvätt och beställa välling plus andra nödvändigheter jag gärna inte släpar runt på.

Nu blir det middag och mys med min stora älskling! Liten somnade på en sekund då kvällen igår var snäppet stökigare, haha. Hoppas ni har en fin kväll!

Kram Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.