ATT KOMBINERA BLOGG OCH JOBB – Amanda Panahi

Amanda Panahi

ATT KOMBINERA BLOGG OCH JOBB

Hej alla fina,

Puh den här dagen har varit rätt så tuff för en Busa och en mamma.. Men mer om det imorgon, hoppas i alla fall på en bra natt så vi är fit for fight imorgon. 🙂

Jag fick en fråga angående hur det blir med bloggen när jag efter sommaren börjar jobba, om jag ska fortsätta och ja hur jag då ska lösa det.

För tillfället tänker jag såhär, jag vill verkligen kombinera bloggen och mitt jobb på H&M! På H&M kommer jag jobba 80 % så jag tänker att jag kan få tid över till bloggen och en Busa såklart. Det kommer givetvis bli en utmaning, det inser jag! Att få ihop vardagen med smått är komplicerat med ett jobb, två blir såklart riktigt tufft. 😛 Jag trivs verkligen på H&M, ett drömjobb på många sätt, men tycker det här är såå roligt också. Vem vet, om jag kunde försörja mig på sociala medier kanske jag testat på att jobba med det på heltid men för tillfället är det inte aktuellt. Något jag verkligen skulle sakna om jag jobbade ensam är att ha en massa härliga kollegor runt mig, gillar att jobba i team, ska jag se till det positiva med att jobba själv är det givetvis flexibiliteten! Hur det kommer gå att kombinera vet jag såklart inte nu, ska inte va naiv och säga att det kommer gå strålande, jag får helt enkelt testa på och hoppas att jag löser det.  Kommer inte låta det gå ut över min familj, det är viktigast, den dagen slutar jag på sekunden! Men sen kommer ju förhoppningsvis en bebi nr 2 också. 😉

Fick dessutom fråga om hur jag hanterar negativa kommentarer här i bloggen. Helt ärligt så får jag nästan inga elaka kommentarer, jippi för det! <3 Jag försöker hålla en väldigt trevlig/positiv stämning här inne och delar med mig av vårt liv, mina tankar och utmaningar, att få en massa negativa kommentarer kring vårt liv är något jag inte hade hanterat väl. Jag är en känslig person som tar åt mig lite för lätt, därför är jag mer än glad över att nästan helt slippa det. Sen är ju inte min blogg alls så stor som exempelvis mina vänners, tänker att det minimerar risken för negativitet också. 🙂 Blir väldigt illa berörd när jag läser större bloggares kommentarsfält och även diverse skvallerbloggars, så tråkigt att det finns dem som verkar må bra av att kasta skit på andra. 🙁 Hoppas innerligt min blogg kan fortsätta vara ett trevligt krypin, ni anar inte hur glad jag blir över alla fina kommentarer. <3

Nu kör jag på med bloggen och uppdaterar 2-3 gånger per dag, inte illa pinkat med en Busa det, haha. så får vi se hur det går i höst!

Kram Kram

❤️❤️❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carin

  Hej Amanda!
  Jag har precis kommit hem från en långsemester och har haft nöjet att scrolla igenom två veckors olästa blogginlägg, underbart! I och med det bara slog det mig att det är något “extra” med din blogg som jag gillar så himla mycket och kände därför för att ge lite pepp och feedback 🙂 Jag tycker verkligen att det finns något personligt och genuint med dina inlägg/sätt att skriva som jag egentligen bara annars känner när jag läser Fornis eller Ebba von Sydows blogg. Jag här läst bloggar i säkert 10 år och har sett att det där personliga och härliga ofta försvinner i och med att bloggarna växer vilket är jättetråkigt, så försök hålla fast vid det! Keep up the good work så är jag helt säker på att du skulle kunna jobba med dina sociala medier på heltid inom kort om du skulle vilja 🙂

  Den enda “kritiken” jag har är att det vore grymt om du kunde skriva ut varifrån dina kläder kommer ifrån oftare 🙂 Tror att många precis som jag tycker att du har en grym stil och läser bloggen delvis för att få stilinspiration, och då vore det kanon att få inköpsställen direkt i inläggen istället för att behöva fråga i en kommentar 🙂

  Grym är du! Kör på! 🙂

  1. amandapanahi

   Hej Carin,

   Wow vad glad jag blev av din kommentar, tack tack tack! ❤️

   Och tack för din feedback, hihi tar till mig av kritiken. 🙈 Ska bli bättre på det, försöker komma ihåg att länka mär plagget finns inte men annars kan jag ju faktiskt skriva att det är ett äldre plagg. 🙂

   Hoppas du har en underbar vecka och så roligt att du hittat hit!

   Kram kram

 2. Mina

  Hej! En fråga ang ditt jobb: Hur kan du jobba på hm? Har du sett sweatshop med norska bloggaren Anniken Jørgensen?

 3. Cecilia

  Hej! Det kommer bli så intressant när våra små börjar på förskola! Har verkligen ingen aning om hur livet kommer bli då 😂 Min lille son börjar i april/maj!
  Läste inlägget nedanför om kalkonkorv och makaroner… Instämmer helt! Har nog aldrig ätit så mycket makaroner som nu, haha! Kram!