VECKAN I BILDER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

VECKAN I BILDER

Min tisdag började med ett härligt pass Megaformer, så kul att Micki följde med också, hon hade kört en hel del förut och var mycket stark måste jag säga. 😀 Vi båda kämpade på hårt denna trötta tisdagsmorgon. Jag gillar verkligen att träna med kompisar, på H&M var vi ofta ett gäng som körde på luncherna ihop, kul! 🙂

Vid lunch promenerade en Busa och en mamma ner till Grodan för att äta med min bror och pappa, himlans trevligt. Fabian och Frida åkte till Bali igår, inte alls avis.. 😛

Efter lunchen traskade vi vidare mot Öppna Förskolan, på vägen stannade vi och kollade på alla busiga hundar som lekte, tyckte Chloé var toppenkul!

Chloé och kompisen Tom leker och spelar Piano för fullt, givetvis klappar de händerna åt sig själva också. 😛

På kvällen myste vi i soffan framför ett avsnitt Pippi, tar varje chans till mys med min lilla Busa! <3

Onsdag morgon och Louis skulle rastas, S var nämligen på jobb och då fick det bli vårt uppdrag. Hon var så söt, tog i ett handtag och sa ajaj, tyckte det var så kallt. 😛 Förståeligt!!

Uppdukat får våra fina gäster. En Busa var mer än redo att hugga in. 🙂

Mina små älsklingar Lykke och Ludwig var på plats, så otroligt fina och mysiga bebisar. Blir kul när Chloé ska springa runt och leda de små, haha. 😛

Hej fina vänner! <3

Hahah Chloé på den här bilden, tjeeena.. 😛 Liiite lättare att få med bebisarna på bild!

Att “leka” med sina små kompisar på mattan tog på den här lilla älsklingen som somnade gott i vår säng! <33

Igår förmiddag var vi på ÖF men på eftermiddagen blev ju en liten sjuk så det blev inte mycket mer än en liten promenad. På kvällen blev hon sämre och kräktes. 🙁 Dock bara en gång så det var ju skönt, verkar inte vara magrelaterat!

Mina två gullisar myste imorse! <3 Louis blev så nervös och ledsen när Chloé skrek, kom till henne och ville mysa.

Hon vaknade såå ledsen efter sin nap imorse, jag myste in henne i soffan och sedan helt plötsligt var det som att hon blev frisk! Hej Hej baba skrek hon från soffan och efter det har det varit en rätt pigg liten tjej, så himla skönt. Såklart inte helt frisk men ingen feber och mycket energi. 🙂

Veckans bästa: Det var utan tvekan min mamma/bebi lunch här hemma i onsdags, så mysigt vi hade. Tjejerna och småttingarna stannade i flera timmar, det är verkligen lyxigt att ha så många vänner som är hemma samtidigt. Busa och jag blir såklart först att lämna det lilla hemmagänget men ändå dröm att vi fått så lång tid tillsammans. Så kul med familjevänner, Chloé kommer liksom växa upp med våra vänners barn, underbart! Först ut i det spåret blir ju vår semester i sommar med Sofia, Carl och Bernard. 🙂

Veckans sämsta: Givetvis att man Busa blev så dålig igår, man känner sig så maktlös när de små inte mår bra. Hon har skrikit så mycket och det har knappt gått att trösta henne. 🙁 Haha utöver det så min orimliga träningsvärk, men det känns ändå som något positivt i slutändan. 😉

Helgens planer: Den här helgen blir rätt så lugn, det som jag har inplanerat är en härlig lunch med Sofia, Steffi och Micki på Riche imorgon. En Busa får hänga hemma med sin pappa. Hon har ju sin gympa imorgon och är feberfri idag, om hon känns pigg tror ni man kan köra på då? Som sagt väldigt dålig på det här med feber, minns inte senast jag hade det. Ja utöver det så ska lilla familjen bara hänga. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.