DRÖMMIGT FRISÖRBESÖK OCH PERSISK MAT – Amanda Panahi

Amanda Panahi

DRÖMMIGT FRISÖRBESÖK OCH PERSISK MAT

Hej alla fina,

Nu ligger jag i soffan mätt och glad, svärmor har serverat ghejme (lammgryta), ris och yoghurt, mumsigt. Chloé har för första gången druckit doogh. Precis som sin baba gillar hon det skarpt, min lilla Busa. 😂 Doogh är en iransk dryck som är gjord av yoghurt, vatten och salt, den får dessutom en typ av kolsyrad smak, hittills har jag inte träffat någon som inte är iranie som gillar denna dryck. 🙈 Det blev kyckling med ris och yoghurt för en liten till middag och kan konstatera att hon hittills diggar det persiska köket.

Idag var jag som sagt hos frissan, på rekommendation från min bästa Lisa testade jag salongen Sashay och Carina som jobbar där. 🙂 Alltså wow vilken mysig salong och härlig stämning. På fredagar serveras det bubbel på eftermiddagen, eftersom det är skärtorsdag idag och stängt imorgon serverades det idag istället. 😍 Jag valde en Bellini som Carina serverade så trevligt med lite sött till.

Till håret då, jag gjorde balayage för att få en mer naturlig nyans där min egen färg får komma fram. Kände för att ljusa upp lite nu till våren och ja helt enkelt fräscha till frillan lite. Såå nöjd!! Kommer fortsätta gå till Carina varje gång jag är i Gbg, tror aldrig jag varit så nöjd med min färg tidigare. 😍

Nu ska S och jag ta en liten promenad runt kvarteret med Louis. Mysigt att prata lite på tu man hand. ❤ Vi hörs imorgon.

Kram Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.