FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE I RÖRLIGT FORMAT – Amanda Panahi

Amanda Panahi

FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE I RÖRLIGT FORMAT

Hej från bilen,

Såg att min förlossningsberättelse och en liten film som jag spelat in kommit upp på vimedbarn. 🙂 Här kan ni läsa och även se mig berätta om förloppet. Haha, så inte van med att filma mig själv. 🙈

Direktlänk till youtube här! 🙂

Hoppas ni gillar den! 💗

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Så kul att lyssna på andras förlossningsberättelser, det var det enda jag gjorde som gravid. Nu fyller snart min son 2 år och jag börjar längta efter en till, och sjukt nog även efter en till förlossning trots att min gick åt skogen. Haha. Vem är man?
  Så härligt att du pratar lite göteborgska emellanåt 🙂
  Kram på er!

  1. amandapanahi

   Haha ja men det är ju så spännande, håller med! 🙈🙈 Så skönt att man trots en jobbig förlossning kan känna sig sugen igen, kroppen och knoppen är bra på att förtränga. 😉

   Haha jag vet, så rörig dialekt, en blandning av lite allt möjligt. 😂😍

   Kram Kram

 2. Sanna

  Hej Amanda! Jag är beräknad att föda mitt första barn (också en flicka) om 4 veckor och känner mig lite nervös för precis som dig var jag jätte rädd innan jag blev gravid för förlossningen men sen blev det mer självklart att hon bara ska komma ut på bästa sätt! Hur som helst så var din förlossningsberättelse så härlig att lyssna på för mig, blev helt plötligt mycket mer peppad än nervös! Tack för det!
  Kram

  1. amandapanahi

   Hej Sanna,

   Åhh vad underbart, så nära nu! 💗💗 Snart är hon här!

   Vad kul att höra att du blev peppad av min video!! 😍😍

   Kram kram