HEJ STOCKHOLM – Amanda Panahi

Amanda Panahi

HEJ STOCKHOLM

Hej alla fina,

Alltid härligt att åka bort men det är bra skönt att komma hem också, framförallt till vår säng, den har vi båda saknat. Min stackars höft har nog saknat den mest, jag kan knappt gå längre, smärtan är olidlig! Gråter nästan när jag ska upp ur soffan, fy fasen vad segt det är att ha ont dagligen och det gör ju inte gott för humöret heller. Ska boka in tid hos naprapat och om det inte hjälper får jag nog söka läkarhjälp, såhär kan jag inte leva, smärtan kommer från höftben och strålar ner i hela benet. :/

Nog om det, en Busa blev även hon väldigt glad när vi kom hem, säkerligen saknat sina leksaker för det skulle börja härjad direkt. 😍 Idag kommer hantverkaren hit och ska gå igenom det sista, sedan är det dags att börja, så pepp! Ska ta lite före bilder i eftermiddag så ni också kan följa med, blir framförallt i sovrummet vi gör om. 🙂

Nu ska jag greja här hemma, förbereda mat till Busan som efter sång i sängen tydligen verkar ha deckat haha och sedan ta en välförtjänt lång dusch!

Kram Kram

En Busa på flygplatsen. 🙂 Koncentrationen när man ser ett plan lyfta, wow! 😍 Hon är lite smått besatt av flygplan denna lilla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Hej Amanda!
  Jag är sjukgymnast och jag råder dig till att gå till en sjukgymnast, önskar jag kunde hjälpa dig via nätet men det är lite svårt haha. Hoppas det går bra och att du slipper smärtan! Kram

 2. Malin

  Testa att ta hjälp av sjukgymnast typ via vårdcentralen om du inte redan testat! Jag hade så otroligt ont i ena höften/ljumsken efter graviditet osv så jag var säker på att nåt var snett eller förstört, fick stanna till och oja mig varje gång jag klev upp.. men det visade sig att jag var svag i nån muskel på utsida lår/höft som man inte annars använder aktivt men pga bärande av barn på ena sidan så jag jag felbelastat en längre tid. Fick ett träningsprogram och blev i princip smärtfri på två veckor. Trodde inte det var sant men tack och lov var det inget värre än så 🙏🏼 Lycka till och ta för guds skull tag i det så du slipper känna dig som hundra år trots endast pigga 30 😁

 3. Linda

  Tycker loungen på Landvetter är så bra när man reser med barn!! Verkligen ett tips till alla dina läsare med barn. Litet lekrum m bord o kritor, stora fönster ut mot flygplanen, barnstolar, plockvänlig mat oftast. Arlanda har lite att lära sig på den fronten. Min familj bor i Gbg så har rest en del ensam dit med min son och brukar då passa på att hänga i loungen innan avfärd.