DÅLIGT BLOGGANDE, BUSSRESA OCH HELTÄCKNINGSMATTA – Amanda Panahi

Amanda Panahi

DÅLIGT BLOGGANDE, BUSSRESA OCH HELTÄCKNINGSMATTA

Hej från Broms, där vi för tillfället äter frukost, haha ja det är inte särskilt lätt att vara hemma nu. Igår kväll bjöd vi in oss själva till Steffi, Jonas och lilla Lykke, fördelarna med att ha sin bästis på samma gata. 🙂 Busa sov sött i deras säng och bars sedan hem av pappan. Vi hänger mest i sovrummet nu då det blir sista delen av projektet, mysigt och tur att det är ett stort rum, hihi. 😍 Förresten, ber om ursäkt för uteblivet bloggande igår, det händer inte ofta men hann helt enkelt inte. 🙁 Lite tuffare när man är på vift hela dagen.

Igår var jag allt annat än en stjärna… Hade fått för mig att butiken jag skulle till låg på Söder, spanade in SL och hoppade på 2:an med Chloé, problemet var bara att jag åkte åt fel håll, jag skulle till Norrtull.. Åkte med andra ord 25 min i fel riktning.. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Glömde liksom kolla vilket håll med 2:an då jag var så säker på att det var till Söder jag skulle. Busa var en dröm men lagom till Stureplan på väg tillbaka blev hon törstig så vi stannade och det fick sedan bli en taxi, 25 min till i buss hade nog inte blivit så bra.

Här är det inte så mysigt att hänga just nu, haha! 🙈

Jag behöver er hjälp! Lånade hem 3 prover på heltäckningsmattor härifrån igår, vilken tycker ni passar bäst? Svårt att se på bild kanske men vad er första känsla? Vi ska ha garderob runt sängen i mörkgrått.

Vilken tycker ni? 🙂 Haha, dra upp ljus på mobilen om ni inte har det, glömde jag och fattade inte varför de såg så mörka ut på bild. 🤦🏼‍♀️

Garderob kommer vara i liknande färg som ovan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia A

  Tack för en härlig och inspirerande blogg, 🙂
  Jag väntar nu vår första bebis och det har varit så roligt att följa er sedan du började blogga.💞
  Jag tror den till vänster hade blivit jättefin till garderoben, eftersom det hände något mer i den mattan.

 2. Madde

  Gillade den längst till vönster mest speciellt om garderoberna ska vara mörka. Tror att den mittersta färgen inte bryter av tillräckligt mycket till garderoberna och den längst till höger känns rent spontant lite för mörk (?)

  Ska bli spännande att se bilder sen! 🙂

 3. Mikaela

  Gillade spontant den till höger mest, men iom att garderoberna blir mörkgrå (så snyggt btw 😍) skulle jag köra på den till vänster för att bryta av. Kommer bli så fint när ni är klara!

 4. Johanna

  Jag skulle köra på den ljusgrå med lite beige i! Blir en fin kontrast till de mörkgrå garderoberna!

 5. Ellen

  Åh så svårt val! För sig själv gillar jag den längst till höger mest, men med mörkgrå garderober blir det kanske för mycket mörkgrått att välja den mattan också? Isåfall tycker jag den längst till vänster 🙂