TIDIGA MORNAR OCH ÄNTLIGEN SVAR ANGÅENDE MIN HÖFT – Amanda Panahi

Amanda Panahi

TIDIGA MORNAR OCH ÄNTLIGEN SVAR ANGÅENDE MIN HÖFT

Hej alla fina,

Busa vaknar runt 05 varje morgon för tillfället.. Inte super skoj men försöker dra ut på det ett tag i sängen. Har säkert med täppt näsa att göra.

Min lilla sångfågel brukar börja morgonen med att sjunga, nu är hennes favorit lilla snigel som hon sjunger riktigt bra måste jag säga. 🙈 Älskar att sjunga och dansa vår lilla Busa.

Nu har jag äntligen fått svar på vad som är felet med min höft, ja har trokanterit, som är en inflammation i stora muskelfästet. Inte konstigt att jag har orimligt ont. Skadan kommer i mitt fall från felbelastning vid träning och felställning i fötter skulle jag tro. Vi testar med att köra störvågsbehandling på det här området, tänker även ta hjälp av en sjukgymnast för att stretcha ut. Fungerar inte det så kan man testa kortisonspruta men hoppas såklart slippa det. Haft ont många år så kan givetvis ta ett tag det här..

Busa och jag hade en heldag igår som började med en frukost hos 2ndday och Day by Mikkelsen. 🙂 Fina Tess visade upp lite godbitar ur höstens kollektion och vi mumsade i oss smarrig frulle. Lite mingel blev det också men det är inte helt enkelt när Chloé är med och dessutom försökte ta blåbär från bordet hela tiden, haha livsfarligt.

Efter frukost blev det lek i parken, hem för att sova och sedan en snabb lunch med pappan på Joe. Tog bussen hit för att kolla matta till vardagsrummet. Sedan blev det parken igen, hittade en så nice bakom Handelshögskolan, Busan diggade den verkligen, lite mer inriktad till större barn dock. Jag hade besök hos min naprapat och efter det blev det ännu en park innan vi hämtade Louis och traskade hemåt. Haha 3 parker på en dag var bra jobbat.. 😅

På kvällen blev det Foodora, beställde pasta från Buco Nero (mums!) och häng i soffan framför Homeland. Mycket mysig kväll med min man.

Det blir en lugn dag idag, lite parkhäng men eftersom liten är snuvig får vi ta det lugnt. Hoppas ni får en mysig dag!

Kram Kram

Min nya skjorta är från Arket, ser så fram emot att de ska öppna son butik. 😍

Haha dagens första besök i parker blev spontant och min klädsel kändes sådär anpassad för lek. 😂😂

En älskling sov nästan inget här hemma så slumrade till i vagnen, Busa.💗

Gullig kille som lekte med Lillis i parken. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. amandapanahi

   Hej Ellen,

   Jag brukar köra jeans, kashmirtröja, lite finare gympaskor från Nike och kort dunjacka alt bomberjacka. 🙂 Kan man ändå ta en sväng på stan liksom. 😍

   Kram