CHLOÉ JUST NU ÄR EN DRÖM – Amanda Panahi

Amanda Panahi

CHLOÉ JUST NU ÄR EN DRÖM

Hej alla fina,

Idag blir Chloé 1 år och 8 mån, galet. 🙂 För någon månad sedan skrev jag om hur Busa fick utbrott efter utbrott, hon är fortfarande en bestämd dam men dessa utbrott är verkligen inte lika frekventa. Det är en liten som älskar att leka på en nivå vi aldrig sett innan, till och med själv, hon sitter och grejar med sina leksaker, läser en bok eller lägger pussel. Jag kan gå förbi henne flera gånger utan att hon tappar fokus och slutar leka, heeelt nytt för vår Lillis. Hon vill inte lägga sig på samma sätt som förr, är bus in i sista minuten, tur att vällingen lugnar henne för nattningen är lila enkel. Hon blir ledsen när vi går från parken, absolut inte länge men när jag säger att vi ska gå springer hon iväg, haha. 🙈 Hon förstår verkligen mycket nu och pratar mycket.

Det var dessutom en ny liten Busa som gjorde entré på Buskul idag, första gångerna kunde hon inte sitta stilla en sekund men nu sitter hon precis som de större barnen på sin plats, gör alla rörelser och hoppar runt när det är dags för det. Så stolt över min lilla. ❤ Ibland sitter hon i mitt knä också, det där röjiga är borta och en mer tänkande liten tjej har kommit. Givetvis fortfarande en Busa, hon kan springa runt här hemma som en galning men mycket mer fokuserad och leker med samma sak länge. Så stor nu, lilla älsklingen!

Det bästa är att hon vill gosa med mig mycket met wihoo, säger gosa mamma så lägger vi oss i sängen för mys och lite sång och bus. Hon älskar när jag låtsassover och vaknar. 🙈 Det är verkligen en fröjd att hänga med henne! Bara på två månader är det såå stor skillnad på hennes sätt att vara, häftigt när man märker så stor skillnad. Hon sitter själv med iPad eller mobil om man ger henne, väljer program och är inne i sitt, fortfarande inte mer än 1-1,5 per dag beroende på vad vi gör men det blir perfekt för sommaren flygresor. Nu blir väl nästa stora steg trotset.. 😅😅 Njuter av där vi är nu och ser fram emot en sommar med vår älskade lilla Busa!❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.