HELG OCH LET’S DANCE – Amanda Panahi

Amanda Panahi

HELG OCH LET’S DANCE

Godmorgon fredag,

Nu har farmor anlänt från Göteborg, en busa blev såklart mycket glad. Har sagt farmor kommer hela morgonen. 🙈 Vi ska till min lillebror imorgon på fest så därför är hon här. 🙂

Ikväll ska jag på Let’s Dance, wiho! Maggan frågade i veckan och det passade ju strålande den här helgen. Jag ska gå tillsammans med Louise. 💗 GLÖM INTE att rösta på vår dansanta vän ikväll, smsa Margaux till 72400. 💃🏼💃🏼

Nu blir det till att fixa ögonbrynen och därefter ett pass megaformer, hoppas min höft klarar det. Är ju ändå rätt stillsam träning. Absolut värst är det att jogga eller hoppa omkring, belastar verkligen höften. Tycker det är så knasigt att man liksom inte vet hur mycket styrka det krävs för att kunna jogga, du belastar ju väldigt mycket på höft, knän och rygg, finns inte grundstyrkan kan det gå illa. Så många som inte tränar men drar ut och springer lite då och då, även jag förr, men det krävs fasen en stark kropp för att palla den påfrestningen. Nu hade jag skadat mig illa om jag tog den där nä nu är solen framme och jag ska minsann klara 5 km turen.. 😏

Kika in lite senare för att se mina skönhetsfavoriter just nu. 🙂

KramKram

När man ska ta av sig byxorna själv, haha. 😂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Oj! Trodde jag läste fornis blogg (förvirrad). Gillar din blogg också såklart men det var hennes Dubai guide jag går efter 🙂